UFC

Reakcije na Covingtonovu dominaciju: 'Robbie Lawler je upravo razočarao svijet'

Covington vs. Lawler
Reakcije na pobjedu Colbyja Covingtona protiv Robbieja Lawlera jako dobro otkrivaju kakav je njegov status u MMA zajednici. Mnogi poznati borci nisu sakrivali razočaranje ishodom borbe, dok su drugi hvalili njegovu izvedbu.

Colby Covington iskoristio je svih 25 minuta da pokaže koliko je dobar borac i u potpunosti je zasluženo i neupitno upisao pobjedu protiv bivšeg prvaka, također svog bivšeg kolega. Većina UFC boraca pratila je priredbu, a neki od njih odlučili su svoje dojmove podijeliti na društvenim mrežama. Iz njih je lako zaključiti kako Lawler nije imao više fanova samo u dvorani, nego i među svojim kolega. No, to mu nije pomoglo. Pogledajte neke od odabranih komentara.

Tatiana Suarez: "Kvragu! Nevjerojatan tempo!"

Cub Swanson: "MMA Bogovi večeras su nas iznevjerili"

Daniel Cormier: "Voljeli ga ili ne, Colby Covington pravi je problem. 500 upućenih udaraca i 20 pokušaja rušenja u pet rundi ne suludo"

Brian Kelleher: "Što to Robbie čini ovu borbu? Odlično kretanje i eskivaže, ali ofenziva mu ne postoji"

Mike Perry: "Hrvački pritisak nadmašio je udaračke kvalitete Robbieja Lawlera, no Colby udara kao ženski pas."

Dillon Danis: "Zaspao sam i sad se probudio. Tko je pobijedio?"

Eryk Anders: "Siguran sam da Colby već ima policiju na brzom biranju. Kamaru Usman, nemoj propustiti dobiti tu prijavu za fizički napad."

Jon Jones: "Robbie je upravo razočarao cijeli svijet!"

Rafael Natal: "Zašto se Robbie ne želi boriti?"

Ben Askren: "Želim se ispričati što sam izgubio od Masvidala jer sad ćete morati slušati prepucavanje Martyja i Colbyja. Bit će nepodnošljivo."

Linker
19. travanj 2024 10:23