UFC

Reakcije UFC boraca na Usmanovo slavlje protiv Colbyja: 'Prerano su prekinuli...'

Colby Covington i Kamaru Usman
 Screenshot/Youtube
Nigerijac Kamaru Usman je noćas na UFC-u 245 uspio pobijediti Colbyja Covingtona i tako zadržati pojas šampiona u svom vlasništvu. Dvojac je bio glavna borba velike završne UFC-ove PPV priredbe u 2019. godine, a Usman je slavio tehničkim nokautom u posljednjoj rundi.

Čitav borilački svijet je pratio akciju iz T-Mobile Arene, uključujući i UFC borce, koji su podržavali svoje kolege. Mnogi od njih su svoj doživljaj obračuna za tron velter kategorije podijelili na društvenim mrežama. Većina je zadovoljna onime što su dobili od prvaka i izazivača, a mnogi su pomislili da je prekid bio malo preuranjen.

Ovo su neki od komentara:

Ben Askren:
"Ovo je toliko loše bilo da bih možda radije vidio Jorgea kao prvaka."

Stephen Thompson:
"Sjajan nastup Kamarua Usmana. Ostao je koncentiran do kraja i držao se svoje taktike. Čestitam prijatelju jer je Colby jedan vrlo čvrst protivnik. Sjajna noć borbi na UFC-u 245."

Demian Maia:
"Čestitam prvaku Kamaruu Usmanu na pobjedi, ti si prvak s razlogom. Čvrst i tvrd nastup od obojice. Colby je stvarno jako neugodan protivnik i to je ponovno i pokazao."

Leon Edwards:
"Ovaj meč je samo pokazao da ću ja u 2020. postati UFC prvak."

Aljamain Sterling:

"Ovo je bilo jako loš prekid od strane suca! Ovo je koma! Colby bi izgubio tu rundu i izgubio bi i meč, ali prekid nije bio ispravan. I dalje se inteligentno branio prema pravilima."

Gokhan Saki:
"Kamaru ga je sruuuuušiiiiiipoppp! Svaka čast moj čovječe!"

Derek Brunson:
"Colby Covington je jedan vrlo neugodan, taktički odličan protivnik. Ne treba biti takav papak. Pričao je o mrtvim ljudima. Neka se sredi malo, ali sjajna borba na UFC-u 245."

Lauren Murphy:
"Colby Covighton će sutra patiti poprilično!"

Angela Hill:
"Još jedna sjajna borba! Možda je ovo popis borbi za HC fanove, ali je ispunio očekivanja."

Tatiana Suarez:
"Usman ga je ugasio! O moj bože! Odličan nastup oba borca! Kakav je ubojica taj Usman, i to u petoj rundi! Nevjerojatno!"

Luis Pena:
"Vau, mogu definitivno priznati da sam bio u krivu jer je ovo bila sjajna borba momci. Iako bi do kraja Usman to završio, mislim da je ovaj prekid bio preuranjen."

Deron Winn:
"Možda će ovo biti malo nepopularno mišljenje, ali zaista mislim da su Usman i Covington najbolji velteraši koje smo do sada vidjeli u MMA-ju."

Linker
23. travanj 2024 21:13