UFC

'Revanš Khabiba i McGregora moguć je samo na ulici'

 Stringer / Anadolu Agency/ AFP
Iako je to velika želja UFC-a i Conora McGregora, iz tabora UFC-ovog prvaka Khabiba Nurmagomedova i dalje ostaju pri svom mišljenju po pitanju velikog revanša s irskom zvijezdom.

Razgovarajući proteklog vikenda s ESPN-om, Khabibov menadžer Ali Abdelaziz potvrdio je da novi susret neporaženog Dagestanca i 'Notoriousa' trenutno ne dolazi u obzir.

"Jedino još postoji šansa da se ova borba dogodi na ulici. On (McGregor, op.a.) bi morao učiniti nešto spektakularno. Gledajte, Conor McGregor je jedna od najvećih zvijezda jer je i jedna od najvećih propalica", žestoko će Abdelaziz.

Čini se da Khabibov tim nije oduševila Conorova ekspresna pobjeda nad Donaldom Cerroneom. Nedavno se pojavila i priča da je za organizaciju velikog revanša interes pokazala Saudijska Arabija iz koje je navodno stigla ponuda od 100 milijuna dolara.

"Što će mi taj novac? Postoji toliko organizacija... Na primjer, ne postoji samo nogomet za slijepe već i sambo i drugi sportovi. Ako UFC ne zna što bi s novcem neka ga da njima. Ali dati meni 100 milijuna dolara da ponovno prebijem tog idiota? Mislim da to nije razumno", poručio je tada Khabib.

Da ih postoje stvari važnije od novca potvrdio je u ovom razgovoru i Abdelaziz:

"Da, puno je novca u igri za Khabiba ako se njih dvojica bore, ali nije sve u novcu. Pogotovo u Khabibovom slučaju."

"Budimo realni. Nama se taj lik uopće ne sviđa", nastavlja menadžer UFC-ovog prvaka. "Nikad nam se neće sviđati. Vjerojatno će uvijek izbiti neki problemi kad ga vidimo. Rekao je neke stvari o obitelji, religiji, rasi. Prešao je svaku liniju... Conor mora zaslužiti te stvari. On je bio prvak, ali mora ih zaslužiti. I to je želja Khabiba. No, pred nama je sad jedna stvarno teška borba. Svi zaboravljaju na Tonyja. Khabib već tri mjeseca trenira za njega, a još su dva ostala do meča", zaključuje Abdelaziz i tako najavljuje spektakularni UFC 239 koji nas čeka 18. travnja u Brooklynu.

Linker
18. travanj 2024 23:47