UFC

Reyes dao ideju UFC-u: 'Kaznite Jonesa tako da se mora boriti protiv mene'

Reyes vs. Jones
 screenshot/Youtube
Dominick Reyes i dalje nije odustao od ekspresnog revanša protiv Jona Jonesa pa sad ima prijedlog koji je uputio prema UFC-u. Rekao im je da, ako Jonesa namjeravaju kazniti zbog posljednjeg incidenta, to naprave tako što će mu narediti da se mora boriti protiv njega.

Iako je Jon Jones nedavno izjavio kako kao svog idućeg izazivača vidi Jana Blachowicza, Dominick Reyes zna da će zadnja ipak biti ona UFC-ova. Tako da još nije odustao od namjere da izbori revanš. I smatra da bi to mogao dobiti na račun posljednjeg Jonesovog incidenta, koji ga nije iznenadio.

"Prvo sam se upitao zar opet. Onda sam pomislio kako mi je drago da to nije napravio prije naše borbe, a posljednje je bilo kako taj tip treba pomoć", rekao je Reyes za MMA Fighting", dodavši: "Inače mi je žao ljudi kojima se to događa, ali kod Jonesa to nije slučaj. Nikad nije ni bio."

Za sada još uvijek nije poznato hoće li UFC Jonesa na neki način kazniti zbog tog postupka, no on je tim putem odlučio dati prijedlog.

"Mislim da bi ga trebali kazniti tako da mora odraditi revanš protiv mene. To bi bila najgora kazna, zar ne? Ima smisla i bilo bi pošteno. No, Jones to pokušava izbjeći i to me frustrira. Ja bih njemu bez razmišljanja dao revanš da su suci presudili borbu za mene. Svakako bi ga zaslužio. No, on nije takav tip", zaključio je Reyes.

Reyesu svakako idu u prilog neke izjave Dane White, u kojima je rekao kako on zaslužuje revanš. No, teško je ignorirati posljednje rezultate Blachowicza, kao i činjenicu da UFC gotovo nikad ne daju izazivaču instantu drugu priliku ako prvu nije iskoristio, neovisno o tome koliko je blizu bio.

Linker
27. travanj 2024 00:10