UFC

Reyes otkrio što ga je najviše iznenadilo kod Jonesa: 'Bio sam šokiran'

 Ronald Martinez/Getty Images/AFP
Dominick Reyes može biti ponosan zbog svega što je pokazao u najvećem meču svoje dosadašnje karijere. UFC-ov izazivač punih je 25 minuta do krajnjih granica tjerao Jona Jonesa i na kraju ostao za dlaku kratak. Bio je to sjajan meč u kojem je Reyes naučio puno toga o aktualnom prvaku, a jedna stvar posebno ga je impresionirala.

Razgovarajući s Arielom Helwanijem dva dana nakon završetka UFC-ove priredbe u Houstonu, Reyes je otkrio što ga je to najviše iznenadilo kod po mnogima najboljeg borca u povijesti MMA-a.

"Prije svega, čestitke Jonu. Njegova brada bila je nevjerojatna u ovoj borbi. Mislim da ljudi ne cijene dovoljno njegovu bradu. Pogađao sam ga s bombama. On to dobro zna, ma svi znamo", nahvalio je Reyes prvaka pa nastavio:

"Najviše me iznenadila njegova čvrstina. Nevjerojatna čvrstina. Uništavao sam mu tijelo, a on je imao dobar pokeraški izraz na licu. To me šokiralo."

Unatoč svim pohvalama, Reyes nije propustio istaknuti kako i dalje vjeruje da je na UFC-u 247 trebao postati novi prvak.

"Kao borac, znate kako su protekle te runde. Točno znate što se dogodilo. Duboko u sebi i on zna da sam ja pobijedio. On je Jon Jones, sjajan MMA borac i stoga vjerujem da i on zbog sebe želi taj revanš", zaključio je Reyes.

A da je revanš opcija, potvrdio je i Dana White nakon završetka priredbe. Sada nam samo preostaje za vidjeti hoće li se ta Reyesova želja i ostvariti...

Linker
26. travanj 2024 12:49