UFC

Reyes prozvao Jonesa i objasnio zašto je drugačiji od njegovih prijašnjih protivnika

 Screenshot (YouTube/ UFC)
Po prvi puta u glavnoj borbi UFC-ove priredbe i odmah fantastična predstava. Dominick Reyes sinoć je u Bostonu nokautirao Chrisa Weidmana, opravdao titulu jednog od najopasnijih poluteškaša i stigao do savršenih 12-0 u profesionalnoj karijeri.

"Hej Jon, ne želim nikakve usluge, ali želim taj pojas", prozvao je Reyes još iz Octagona UFC-ovog prvaka.

29-godišnji 'The Devastator' nešto je kasnije na press konferenciji objasnio zašto zaslužuje poziciju idućeg izazivača.

"Mislim da je moj red. Jedino bih prihvatio nešto drugo ako Jones ode u tešku kategoriju, no onda nam treba borba za privremeni pojas. Ne znam što Anthony Smith radi, ali mislim da bi to bila sjajna borba za tu titulu. No, iskreno, želim Jonesa. Želim biti prvak. Četvrti sam na svijetu, a ovi ispred mene već su imali priliku", komentirao je Reyes pa objasnio zašto bi on bio drugačiji od preostalih Jonesovih protivnika:

"Sve bih dao od sebe. To bi bila ta jedna prilika u životu. Ne bih se dao do samog kraja. Učinit ću sve što mogu, unosio bih mu se u lice, imam ove ruke... Drugi nemaju ovakve ruke, nemaju ovakvu preciznost, ja ne izvodim neke lude stvari, kod mene je sve stvar preciznosti i mogu bilo koga nokautirati tek tako. Mogu udarati i kad se krećem unaprijed i unatrag. Ja neću stati, osim ako me ne nokautira, a to je jedni način na koji bih mogao bez pobjede napustiti Octagon", zaključio je Reyes.

Ne smijemo zaboraviti da nas 2. studenog čeka UFC 244, a s tom priredbom stiže i meč Coreyja Andersona i Johnnyja Walkera. Obojica iz tog okršaja također vjeruju da bi u slučaju pobjede trebali biti na prvoj izazivačkoj poziciji.

Linker
20. travanj 2024 15:56