Reyes reagirao na Jonesovu najavu napuštanja titule

Naprasna najava Jona Jonesa o napuštanju titule UFC-ovog prvaka poluteške kategorije rezultirala je raznim reakcijama, gdje se svakako može istaknuti onu njegovog posljednjeg protivnika, Dominicka Reyesa.

Otkako su u veljači odradili sjajnu borbu, za koju su mnogi vjerovali kako je Dominick Reyes u njoj napravio dovoljno za pobjedu te kako je trebao postati novi UFC-ov prvak, taj borac neprestano traži svoju drugu priliku, kroz koju bi dokazao kako je trenutno bolji borac od Jonesa te kako je titula od tog dana trebala biti kod njega.

 

U takvoj situaciji, sigurno mu nije svejedno pratiti posljednja događanja, posebno jer se Jonesova najava napuštanja titule tiče direktno njega. Kao jedan od dva glavna kandidata za napad na titulu, sigurno gleda prema borbi protiv prvaka. Vjerojatno bi mu dodatna želja bila da to postigne pobjedom protiv Jonesa, iako mu ta borba trenutno nije garantirana. Kad bi Jones svoje najave proveo u djelo, napad na titulu bio bi svakako njegov, no ne i protivnik kojeg želi s druge strane. Tako mu je to sve nesumnjivo stvorilo dvojake osjećaje, što se može iščitati iz njegove objave na Twitteru.

"Razočaran sam ako je istina i ako je ozbiljan, no show se mora nastaviti", napisao je Reyes podijelivši originalnu Jonesovu objavu, time vjerojatno dajući podršku ideji da se za upražnjenu titulu on bori protiv Jana Blachowicza.

Reyes i Blachowicz bi u ovom trenutku bila zapravo jedina prava opcija, ukoliko Jones ustinu ozbiljan po pitanju posljednjih najava. Mnogi će reći kako se zapravo radi samo o pregovorima oko većeg honorara te da Jones ne namjerava nikuda i upravo zbog toga će biti više nego zanimljivo pratiti UFC-ove iduće poteze.

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!