UFC

Reyes uvjeren da je pobijedio: 'Pa osvojio sam prve tri runde!'

 Ronald Martinez/Getty Images/AFP
Nakon 12 uzastopnih pobjeda, Dominick Reyes doživio je na UFC 247 priredbi svoj prvi poraz u profesionalnoj karijeri, ali je unatoč tome oduševio svojom izvedbom.

30-godišnji 'The Devastator' uvjeren je kako je u Houstonu napravio dovoljno da postane prvak u svom prvom napadu na pojas, ali suci su meč ipak vidjeli drugačije od njega.

"Vjerujem da sam osvojio prvu, drugu i treću rundu. Njemu su pripale četvrta i peta. On je prvak, stiskao je i imao ona rušenja pred kraj, ali sam se i ja nakon istih odmah vraćao na noge. No, imao sam ga u prve tri. Bio sam posvuda. Što je tu je, postat ću bolji. Znam to. Sad sam dokazao da sa sam 'prava stvar'. Nije me ničim iznenadio. Bio je dobar, posebno u posljednje dvije runde."

"Koliko bi se po tebi ta rušenja trebala računati, ipak si se vraćao na noge?" - Upitao je Joe Rogan nakon meča Reyesa.

"Ne previše, pogotovo ako ne napraviš nikakvu štetu. Vraćao sam se odmah na noge i on je tu trošio više energije. Hvala svima u Houstonu i kući te onima koji su me podržavali. Bili ste sjajni. Volim vas", poručio je Dominick nakon meča koji su suci bodovali s 48-47, 48-47 i 49-46 za prvaka.

Linker
20. travanj 2024 10:01