UFC

Reyesovo ponašanje naljutilo Jonesa: 'Opasan si u prvoj rundi, nakon toga ću te rastaviti!'

 Screenshot (YouTube)
Prije nekoliko dana Jon Jones je izabrao Dominicka Reyesa kao svog idućeg protivnika, ali neki potezi ovog neporaženog izazivača mu se nikako ne sviđaju...

'Bones', naime, smatra da Reyes javno prikazuje lažno poštovanje koje se odjednom pojavilo nakon što ga je on u konzultaciji sa svojim trenerima izabrao kao opasnijeg od Coreyja Andersona.

Prema Jonesu, pojedine Reyesove izjave kose se s onime što je ranije pričao.

"Sad odjednom pokazuješ ovo lažno poštovanje. Evo jedno ozbiljno pitanje za tebe - po čemu si ti predstavnik nove generacije, što je to drugačije u tvom stilu? Ti si novo ime, samo to...", poručio je Jones Reyesu u odgovoru na Reyesov Tweet u kojem je napisao:

"Veliki prvak koji će se boriti s prvim iz nove generacije. Velika mi je čast i jedva čekam svoju priliku s kraljem Octagona."

Jones je poprilično aktivan na društvenim mrežama pa je tako kroz ostale objave napravio i kratku analizu svog potencijalnog suparnika.

"Ništa me ne plaši kod njegove igre. On je opasan u prvoj rundi, nakon toga ću ga pročitati i rastaviti. Bacaš pristojne kickove i imaš udarac za nokaut u lijevoj ruci. Varaš se ako stvarno misliš da je tvoj stil nešto inovativno. Treneri su ti previše ispunili glavu s takvim glupostima i ja ju jedva čekam isprazniti", analizirao je Jones kroz nekoliko objava.

Reyes je neporaženi borac s 12 pobjeda iz isto toliko nastupa, a kao potencijalnog izazivača najviše ga se spominje nakon njegovog posljednjeg meča u kojem je nokautirao Chrisa Weidmana.

Naglasimo da njegov okršaj s Jonesom još uvijek nije službeno potvrđen...

Linker
15. travanj 2024 19:38