UFC

Riješen misterij oko problema s idućim nastupom UFC-ove prvakinje

 Ronald Martinez/Getty Images/AFP
UFC 251 ostao je bez Valentine Shevchenko koja ipak neće 6. lipnja u australskom Perthu braniti svoju titulu iz muha kategorije.

Još u utorak je to otkrila njena protivnica Joanne Calderwood koja je u Eurobash podcastu MMA Fightinga izjavila kako razlog nije pandemija koronavirusa.

"Prošli tjedan su nam javili kako će ta borba biti pomaknuta za drugi datum. I to ne zbog ove cijele situacije, nego nečega s Valentinine strane. Nisam sigurna smijem li reći u čemu je stvar, no trenutno smo sigurni kako se borba neće održati 6. lipnja. Ne znam što se događa", otkrila je Calderwood, da bi nedugo nakon toga stile i nove informacije koje otkrivaju da je glavni razlog ove promjene zapravo ozljeda Valentine Shevchenko.

"Shevchenko se još uvijek muči s ozljedom noge koja je stradala u veljači (UFC 247) u njenoj pobjedi nad Katlyn Chookagian", saznao je naknadno MMA Fighting preko svojih izvora.

Očekuje se da bi UFC-ova prvakinja trebala biti spremna nešto kasnije ovog ljeta, a prema trenutno dostupnim informacijama Claderwood ostaje njena protivnica.

UFC 251 i dalje je bez službeno potvrđene borbe, ali se naveliko priča da bi u Perthu po prvi puta svoj pojas trebao braniti Alexander Volkanovski i to u revanšu s bivšim prvakom Maxom Hollowayem.

Linker
20. travanj 2024 06:32