UFC

Rivali ismijavaju Jonesa: 'Moraš naći bolje mjesto od zatvora da se sakriješ od mene'

Jon Jones
 Screenshot/Youtube
Uhićenje UFC-ovog prvaka Jona Jonesa izazvalo je lavinu reakcija u MMA svijetu, koji je i dalje blokiran zbog širenja koronavirusa. Problematičnog prvaka na društvenim mrežama osim fanova ismijavaju i drugi UFC-ovi borci, među kojima je i posljednji Jonesov suparnik Dominick Reyes, ali i potencijalni izazivač Jan Blachowicz.

Policija u Albuquerqueu reagirala je na dojavu o pucnjavi, a na mjestu događaja zatekla je Jonesa za volanom u vidno alkoholiziranom stanju. Ispod sjedala su pronašli pištolj, a Jones je priveden i nešto kasnije pušten na slobodu. Optužen je za vožnju pod utjecajem i nemarno rukovanje vatrenim oružjem, a otkriveno je i da vozilo nije bilo osigurano. Ovo mu nije prvi takav prekršaj, a zbog izazivanja prometne nesreće i bijega s mjesta događaja već je jednom bio osuđen na uvjetnu zatvorsku kaznu.

Jones je prije mjesec dana obranio UFC-ov pojas prvaka poluteške kategorije u rekordnom 14. meču za titulu nakon neizvjesnih pet rundi protiv Dominicka Reyesa. Mnogi su borci i komentatori Reyesa vidjeli kao pobjednika neizvjesne borbe, ali Jones je slavio jednoglasnom odlukom sudaca. Od tada se nagađa o mogućem revanšu, a Reyes je rivalu upravo dao motiv više za novi okršaj.

"Toliko je nevjerojatno da je smiješno. Isti stari Jon. Kakav šampion. Tužno", napisao je Reyes na Twitteru pa dodao: "Potpuno podivljao, i još bez osiguranja!? Ma daj, čovječe!"

Jonesu je poruku poslao i Jan Blachowicz, kojeg mnogi smatraju sljedećim legitimnim izazivačem nakon što je Poljak u revanšu protiv Coreya Andersona izborio treću pobjedu u nizu, sedmu u posljednjih osam mečeva.

"Hajde, Jone, morat ćeš naći bolje mjesto od zatvora za skrivanje od mene", poručio mu je Blachowicz.

Linker
24. travanj 2024 00:28