UFC

Robert Whittaker bi mogao razbjesniti Adesanyu kupnjom internet domene

Robert Whittaker
Robert Whittaker pokazao se vrlo domišljatim u načinu na koji je odlučio uputiti provokaciju prema svom idućem protivniku, Israelu Adesanyi. Naime, Whittaker je to napravio kupnjom internet domene i to tako da bi Adesanya nakon toga mogao biti podosta ljut.

Internet domene do sada nisu bile predmet prepirki između UFC boraca, no u slučaju Roberta Whittakera i Israela Adesanye to bi se moglo promijeniti. Naime, Whittaker je odlučio kupiti internet domenu koja bi po svemu trebala pripadati Adesanyi. Naravno, da je on ranije odlučio istu akvizirati.

Riječ je o Israelovom nadimku "The Last Stylebender". Naime, Whittaker je kupio internet domenu www.thelaststylebender.com i s nje preusmjerio na svoju osobnu, gdje je prva rečenica "UFC World Champion". No, čini se da će na kraju sve to ostati samo na bazi šale, budući da domene israeladesanya i thestylebender još uvijek nemaju svog vlasnika. Da je Whittaker htio u potpunosti svom protivniku onemogućiti priliku za stvaranje vlastite web stranice na prikladnoj domeni, mogao je kupiti sve.

Borba Whittakera i Adesanye dogovorena je za 6. listopada i održat će se na velikom stadionu u Melbourneu.

Linker
20. travanj 2024 04:09