UFC

Robert Whittaker otkazao UFC 248 borbu protiv Cannoniera

Robert Whittaker
 screenshot/Youtube
Robert Whittaker otkazao je borbu koju je za UFC 248 priredbu imao ugovorenu protiv Jareda Cannoniera. U službenom priopćenju navode se privatni razlozi.

Whittaker je bio vrlo zadovoljan nakon što je ugovorio borbu protiv Cannoniera, budući da mu je ona trebala biti najbolji put prema vraćanju na vrh s kojeg ga je Israel Adesanya srušio u listopadu prošle godine, nokautiravši ga u glavnoj borbi UFC 243 priredbe. Zadovoljan je tom borbom bio i njegov sada već nesuđeni protivnik, nadajući da kako mu je Whittaker put prema osiguranju pozicije izazivača.

Točni razlozi Whittakerovog otkazivanja borbe nisu navedeni, samo se zna da je riječ o privatnim razlozima, što zapravo ne isključuje eventualnu novu ozljedu koje su zapravo razlog rijetkih Robertovih nastupa posljednjih nekoliko godina. Isto tako nije poznato koliko će morati pauzirati, a sam još uvijek nije dao nikakvu izjavu.

Za sada je poznato kako bi Cannonier trebao ostati na programu, a oko njegovog protivnika već postoje neke špekulacije. Dana White je ovih dana izjavio kako za Darrena Tilla sprema borbu protiv visoko rangiranog borca, dodavši kako to neće biti Jack Hermansson. Tako bi to mogao biti borac koji je Hermanssona u posljednjem nastupu savladao. Radi se upravo o Cannonieru.

UFC 248 održava se 7. ožujka u Las Vegasu, a još uvijek čeka i svoju glavnu borbu, iako je sve bliže potvrda informacije kako će program predvoditi Israel Adesanya i Yoel Romero.

Linker
19. travanj 2024 02:54