UFC

'Rocky' nije impresioniran: 'Dva hrvača koja boksaju, što me tu ima impresionirati?'

Usman vs. Covington
 screenshot/Youtube
Leon 'Rocky' Edwards pozorno je pratio glavnu borbu UFC 245 priredbe u kojoj je Kamaru Usman pobjedom nad Colbyjem Covingtonom obranio titulu UFC prvaka velter kategorije. Potencijalni idući izazivač nije impresioniran onime što su borci prikazali.

Tijekom gostovanja u showu Ariela Helwanija na ESPN-u, Leon Edwards prokomentirao je UFC 245 priredbu, posebno njehu glavnu borbu između Kamarua Usmana i Colbyja Covingtona. Kao potencijalni izazivač, sve je to pratio podosta detaljno.

"Bio sam tamo i gledao sam borbu, mislim da je bila dobra borba. Bilo je 50/50 prije ulaska u posljednju rundu. Oba borca su odradili ono što je potrebno. No, gledajući borbu sam još više uvjeren kako je 2020. moja godina, godina u kojoj ću postati prvak. Mogu ih obojicu pobijediti", rekao je Edwards tijekom gostovanja u showu Ariela Helwanija.

Usman i Covington oduševili su fanove s 24 minuta neprestane akcije pa je tako i "Rocky" upitan je li on bio impresioniran onime što je vidio. Odgovor je, nakon gore navedene prve rečenice, zapravo bio očekivan.

"Ne baš. Bio je to udarački meč. Dva hrvača u boksačkom meču, nema se tu čime biti impresioniran. Osjećam da imam sve što je potrebno za savladati te tipove", objasnio je.

Edwards je trenutno u pregovorima za borbu protiv Tyrona Woodleya, koja bi se održala 21. ožujka u Londonu. Zapravo, on je sve oko nje već prihvatio i UFC trenutno pokušava Woodleya nagovoriti na tu borbu. No, čini se kako je bivši prvak uporan u svojoj namjeri da se neće boriti izvan SAD-a. Otkrio je kako su prvi pregovori bili za UFC 246, no da je ta opcija propala. Tako da je sad sve na čekanju.

Edwards se trenutno nalazi u nizu od osam pobjeda, a posljednji borac koji ga je savladao je upravo prvak Kamaru Usman. Bilo je to u prosincu 2015. godine, a Nigerijac je slavio sudačkom odlukom nakon tri runde.

Linker
24. travanj 2024 23:48