UFC

Rodrigueza ne zanima revanš protiv Stephensa: 'Nije me zanimao niti prvi put!'

Rodriguez vs. Stephens
 screenshot
Yair Rodriguez nije siguran je li revanš borbe protiv Jeremyja Stephensa ono što on želi za svoju iduću borbu. Zapravo, otkrio je kako mu 'Lil' Heathen' niti prvobitno nije bio protivnik po želji.

Borba Rodrigueza i Stephensa bila je nešto što se s velikim uzbuđenjem čekalo među fanovima pa automatski ne treba čuditi veliko razočaranje ishodom te borbe. Nakon samo 15 sekundi ista je prekinuta radi Rodriguezovog uboda u Stephensovo oko. Revanš je tako nešto što se u ovom slučaju nameće kao sigurna opcija, no ne tako ako se upita Meksikanca.

"Jeremy mi nije bio zanimljiv niti prije ugovaranja ove borbe, jer je na rankingu ispod mene, a jako je težak protivnik. Opasan je tip i sve što ide s tim, no zapravo je sve pitanje brojeva", rekao je Rodriguez novinarima portala MMA Junkie, da bi onda dodatno obrazložio svoj stav:

"Lošije je plasiran od mene i zbog toga sam tražio nešto drugo. Otvoreno sam to rekao i prije nego je došlo do ove borbe. Trenutno ne znam što će se dogoditi. Pričekat ću da se UFC javi i onda ću razgovarati s njima, čuti njihovo mišljenje i dogovoriti se."

Za pretpostaviti je kako će UFC u ovom slučaju ipak ići putem ponavljanja ove borbe. Zapravo je najlakša, ali i najrealnije opcija za ostvariti. Pa što god Yair mislio o tome.

Linker
19. travanj 2024 17:24