UFC

Ronda nastavlja rat s bijesnim WWE fanovima: Zasmetao im naziv 'lažne borbe za zabavu'

Ronda Rousey
 screenshot/YouTube
Nakon što je otkrila informaciju o svom lošem odnosu s WWE fanovima, Ronda Rousey ušla je u još žešći okršaj s istima. Naime, dobila je puno kritika na to što je 'profesionalno hrvanje' nazvala lažnom borbom za zabavu. Na te kritike nije ostala suzdržana.

Ronda Rousey razbjesnila je WWE fanove izjavom kako profesionalno hrvanje predstavlja lažne borbe za zabavu. Nije joj pomogla izjava kako je u tome beskrajno uživala. Iako su svi svjesni o čemu se tamo radi, fanovi i hrvači kao da vole bježati od istine. Tako su nakon Rondine izjave započele žestoke uvrede, na koje je ona vrlo zanimljivo odgovorila.

"Svatko tko je bijesan što sam profesionalno hrvanje nazvala lažnim borbama za zabavu, nikad nije bio u pravoj borbi. Dok ozljeđuješ veliki, a mekani ego profesionalnih hrvača, nitko ne razmišlja o pravim borcima koje vrijeđaš dok se praviš da je profesionalno hrvanje zapravo nešto realno. Da, razumijem, hrvanje 300 dana godišnje i tako više godina u nizu je nevjerojatno naporno za tijelo i to je teška profesija. No, znate li što bi se dogodilo da imate 300 pravih borbi godišnje? Bili biste mrtvi", napisala je Ronda na Twitteru.

Ona se vjerojatno neće vraćati profesionalnom hrvanju, osim kao eventualna gošća na nekim priredbama. Njena velika borilačka karijera također je završila puno prije nego je s hrvanjem i krenula. Trenutno se namjerava posvetiti obitelji, a već ranije su ona i Travis Browne govorili kako je namjeravaju prvom prilikom proširiti.

Linker
18. travanj 2024 15:51