UFC

Rose Namajunas vraća se krajem godine i želi revanš protiv Andrade

Rose Namajunas i Jessica Andrade
Nakon što je ugovorena borba Jessice Andrade protiv Weili Zhang, za mišljenje o tome upitana je Rose Namajunas. Otkriveno je kako bivša prvakinja želi revanš protiv trenutne, no da se namjerava vratiti tek krajem godine.

Većina MMA javnosti bila je iznenađena odlukom UFC-a da za protivnicu Jessice Andrade, u njenoj prvoj obrani UFC titule, odaberu Kineskinju Weilu Zhang. Njih dvije svoj će obračun odraditi 31. kolovoza na Fight Nightu u najmnogoljudnijoj svjetskoj državi.

Kako je Rose Namajunas bivša prvakinja koju je Andrade skinula s trona, ali i borkinja kojoj je ova ponudila revanš, bilo je zanimljivo čuti njeno mišljenje o dogovorenoj borbi. Za to se pobrinuo Brett Okamoto s ESPN-a. On je kontaktirao Roseinog menadžera, koja je prokomentirao cijelu situaciju.

"Rose je definitivno zainteresirana za revanš, no uzela je vremena oporaviti se. Prije posljednje borbe imala je ozljedu vrata i uzela je vremena da bi se mogla vratiti na sto posto svojih mogućnosti. Njen plan je boriti se krajem godine, no kad god se vratila, vratit će se bolja nego ikad", rekao je menadžer Brian Butler.

Linker
20. travanj 2024 06:47