UFC

Rumble i Costa započeli rat na Twitteru: 'Želiš li da te ja sada odradim misionarski?'

Anthony Johnson i Paulo Costa
 Instagram/YouTube
Paulo Costa nije na najbolji način reagirao na neke izjave Anthonyja Johnsona o njemu

Od borbe Israela Adesanye i Paula Coste očekivao se otvoreni rat na nogama. Umjesto toga, fanovi su dobili jednostranu dominaciju prvaka nad izazivačem kojem je tim putem nanio prvi profesionalni službeni poraz. Nije stalo sve na tome, Adesanya se nakon borbe ponio poprilično nesportski, što je dodatno zasmetalo Brazilcu. Isti od tada neprestano traži revanš, nakon čega prvak odgovara samo daljnjim provokacijama.

U takvoj situaciji svoj komentar odlučio je dati skorašnji povratnik u Octagon, Anthony "Rumble" Johnson. On se između ostalog osvrnuo na to što je Costa Adesanyu smatrao premršavim te je tu vidio svoju šansu prije borbe, a onda i na što je ostao uvrijeđen onime što se dogodilo nakon borbe. Smatra kako je sav "trash talk" prije borbe tome od početka vodio.

"Biti mršav svakako ima svojih nedostataka. Ne razumijem između ostalog zašto se Costa toliko uvrijedio zbog onoga što mu je Adesanya uradio nakon borbe. Odmah sam pomislio kako nema smisla biti ljut nakon svega što je prije borbe govorio. Zbog toga što te osramotio? Čovječe, odrasti. Tako je kako je. Osim toga, nakon onakvog nastupa nemaš nikakvog temelja za tražiti revanš. To ti nije pametno niti će ti uspjeti", komentar je koji je Johnson dao na ponašanje Brazilca.

Dočekao je nešto kasnije Costin kratki odgovor na Twitteru.

"Moronu, začepi. Ti ne znaš niti u kojoj se kategoriji trebaš boriti", ono je što je napisao Brazilac.

Nakon toga mu je Johnson, koji se borbama može vratiti u proljeće iduće godine, odgovorio na način koji baš i nije u njegovom stilu. No, svakako nije nešto na što će Costa moći ostati ravnodušan.

"Ne volim ovako raspravljati, no posljednja velika crna kita s kojom si se susreo je tvoje dupe odradila u doggy styleu. Tvoje ime od tada je labavo dupe. Što želiš iduće, misionarski sa mnom? Poštujem te, ali nekad trebaš znati svoju ulogu. Ja nisam taj, momče", napisao je Johnson.

Costa se nedugo nakon borbe vratio u dvoranu, no male su šanse da bi u skorašnje vrijeme mogao dobiti revanš. Svoju poziciju i novu priliku morat će izboriti predstavama u Octagonu.

Linker
19. travanj 2024 19:58