UFC

Sanchez brani trenera: 'Ne zamarajte se našim šifriranim razgovorom'

Diego Sanchez i Ariel Helwani
 Screenshot
Diego Sanchez odlučio je javno komentirati brojne kritike koje nakon UFC-ovog eventa u Rio Ranchu pristižu adresu njegovog glavnog trenera Joshue Fabije.

Otkako je zbog neslaganja s trenerima napustio slavni Jackson-Wink tim, Sanchez se okrenuo suradnji s manje poznatim Joshuom Fabijom. UFC-ov veteran pod novim je glavnim trenerom odradio svoja dva posljednja nastupa. U prvom je uvjerljivo poražen od Michaela Chiese, a u drugom ga je vjerojatno čekala ista sudbina da Michel Pereira u trećoj rundi nije diskvalificiran zbog ilegalnog udarca koljenom.

Nakon završetka 167. po redu Fight Nighta, brojni su se stručnjaci okomili na Joshuu zbog, po njima, beskorisnih savjeta u pauzama između rundi.

Već smo prenijeli audio zapis koji je na svom Instagram profilu objavio MMA Junkie, a u komentarima ispod istog se oglasio i sam Sanchez koji tvrdi da se radilo o šifriranim uputama.

"Ne zamarajte se našim šifriranim razgovorom. To je za nas, a ne vas", poručio je Sanchez uglednom borilačkom portalu.

Diego je i na InstagramU citirao jednu objavu, s kojom se izgleda u potpunosti složio.

"Ništa čudno. Ovo je MMA. Koristimo riječi i fraze koje s našim trenerima naučimo za razne kombinacije. To koristimo i na treninzima i u borbama. Ljudi vole prodavati lažne priče. To ne znači da se slažem s njegovim novim trenerskim timom, ali kao netko tko je imao čast biti prijatelj i Diegov trening partner tijekom dvije i pol godine, moram reći da u potpunosti vjerujem i poštujem njegovu procjenu", napisao je @mjbilella, na što se Sanchez nadovezao s: "Istina."

Linker
20. travanj 2024 05:42