UFC

Sastali se Ngannou i White: 'Uskoro stižu velike vijesti'

 Twitter
Stiže li kraj frustracijama Francisa Ngannoua? Čini se da je tako, barem ako ćemo vjerovati njegovim riječima na Twitteru.

'Predator' je posljednjih mjeseci u više navrata javno izrazio nezadovoljstvo UFC-om. Opasni nokauter svom poslodavcu zamjera nekoliko stvari, a prije svega to da ga se trenutno zanemaruje u pričama o borbi za naslov, ali i u slaganju mečeva preko kojih bi do iste došao.

"Pa oni moraju učiniti nešto s mojom situacijom. Želim prokleti odgovor. Želim znati u kakvoj sam poziciji i što radim ovdje? Rangiran sam kao drugi, a svi ostali imaju ugovorene borbe. Dok ja izgledam kao nekakav očajan lik koji pokušava doći do borbe", još se prije mjesec dana požalio kamerunsko-francuski udarač.

Sada se situacija izgleda barem do neke mjere promijenila. Naime, Ngannou je otkrio preko društvenih mreža da se ovih dana sastao s Danom Whiteom.

"Imao sam vrlo produktivan sastanak sa šefom Danom Whiteom i Hunterom Campbellom. Uzbuđen sam zbog povratka u akciju. Uskoro stižu velike vijesti", napisao je Francis uz hashtag #neokrunjeniprvak.

Ngannou je uz objavu priložio i fotografiju sa širokim osmjehom na licu, a to nam stiže kao dodatna potvrda jednog uspješnog sastanka. O čemu se točno radi, nije poznato, ali pretpostavka je da se na sastanku pričalo o UFC-ovom povijesnom dolasku u Francusku.

Francuska je nedavno legalizirala MMA i nagađa se da će najjača svjetska promocija u tom sportu odmah iskoristiti priliku za proboj na novo tržište. Dolazak UFC-a u Francusku očekuje se negdje u prvom dijelu 2020. godine, a Ngannou bi definitivno bio idealna zvijezda za glavnu borbu večeri.

Linker
19. travanj 2024 03:29