UFC

Sean O'Malley je ljudina! ESPN-ov poznati novinar otkrio sjajnu priču o UFC-ovoj mladoj zvijezdi

Sean O'Malley
 screenshot/Youtube
Vrlo zanimljivu priču o UFC-ovom borcu Seanu O'Malleyu otkrio je poznati ESPN-ov novinar Brett Okamoto. Radi se o bonusu od 10.000 dolara koji je O'Malley dobio od Reeboka, odnosno velikodušnom način na koji ga je borac odlučio potrošiti.

Priču je Okamoto iznio nekoliko dana prije UFC 248 priredbe na kojoj je O'Malley nastupio te slavio sjajnom nokaut pobjedom protiv Josea Quinonesa. Okamoto je otkrio kako se radi o podatku koji nije uvrstio u priču o njemu koju je objavio, budući da nije vezan uz njegove borilačke nastupe, ali je svejedno vrijedan spomena. Radi se o jednoj velikodušnoj gesti za koju je iskoristio sponzorski novac koji je dobio od Reeboka.

Okamoto je otkrio kako je bio kod O'Malleya kod kuće u Arizoni te da je primijetio jednu policu punu kutija s Reebok tenisicama. No, sve one bile su dječjih brojeva pa je Okamoto upitao zašto ih Sean posjeduje u tolikom broju.

On je tada otkrio kako mu je Reebok, kad su potpisali sponzorski ugovor, dao deset tisuća dolara bonusa, da ga potroši na što god on želi, bez ikakvih obaveza. On je sve potrošio na dječje tenisice te iste polako donira onima kojima su potrebne, putem raznih akcija.

Ovo je jedna sjajna priča koja otkriva karakter mladog borca koji nas je sve do sada oduševio svojim nastupima. Prije borbe protiv Quinonesa ga nismo gledali dvije godine, no nakon što je nastavio svoj sjajni niz, fanovi jedva čekaju njegov idući nastup. Pričama poput ove koju je iznio Okamoto, trebao bi ih dobiti još više.

screenshot/Twitter

Linker
23. travanj 2024 09:41