UFC

'Skupljač bonusa' Lando Vannata protiv afričke zvijeri na Fight Nightu u Danskoj

Lando Vannata
 Youtube screenshot
Lando Vannata nova je zvijezda na programu UFC Fight Nighta koji će se krajem rujna održati u Kopenhagenu. Jedan od najatraktivnijih boraca u UFC-u tamo će krenuti na okršaj protiv Marca Diakiesea.

"Groovy" Vannata (10-3-2, 2-3-2 UFC) nedavno je odradio svoju prvu borbu na novom UFC ugovoru, koji je dobio unatoč samo jednoj pobjedi u prvih šest nastupa. Već samo to je dovoljan znak toga o koliko se atraktivnom borcu radi. Naime, ovaj član Jackson Winkeljohn tima također iza sebe ima četiri bonusa zarađena u prva četiri nastupa, kao i jedan nokaut godine, a teško da bi itko zamjerio da je uzeo još koji bonus u posljednja tri nastupa.

S ciljem dodatne atraktivnosti programa za priredbu u Kopenhagenu, Vannata je uparen protiv još jednog borca koji garantira visok tempo. To je Marc Diakiese (13-3, 4-3 UFC), borac iz Konga koji nastupa pod zastavom Velike Britanije. Nakon briljantnog starta u promociji uz tri atraktivne i uvjerljive pobjede, Diakiesea se proglasilo budućom velikom zvijezdom iz Afrike. Ipak, onda je uslijedio niz od čak tri poraza uz dijametralno suprotnu kvalitetu nastupa. Svoj UFC ugovor spasio je u ožujku ove godine, pobjedom nad Josephom Duffyjem.

UFC Fight Night 160 održava se u Kopenhagenu 28. rujna, a predvodi ga borba između Jareda Cannoniera i Jacka Hermanssona.

Linker
20. travanj 2024 06:44