Stipe Miočić dobio veliko priznanje za svoje rezultate

Stipe Miočić dobio je veliko priznanje za svoje rezultate koje je postigao tijekom srednjoškolskih dana. Škola 'Willoughby Eastlake North' uvrstila je UFC-ov prvaka teške kategorije u svoju Kuću slavnih, a priznanje mu je dodijeljeno na događanju posvećenom pripadnici hitnih službi, u Americi poznatih kao 'First responders'.

Stipe Miočić kao srednjoškolac je vrlo uspješno igrao bejzbol i američki nogomet, da bi kasnije prešao i na hrvanje. Iako je svoje najbolje rezultate krenuo postizati tek na fakultetu, cijelo vrijeme bio je jedan od onih momaka koji su jednostavno dobri u svim sportovima i u Willoughby Eastlake North nikad nisu zaboravili na svog člana generacije materanata 2000. godine.

Na događanju koje je organizirano kao večer posvećena pripadnicima američkih hitnih službi, Stipe Miočić svečano je primljen u Kuću slavnih svoje srednje škole i time se ponosno pohvalio na društvenim mrežama. Tim putem uručena mu je plaketa na kojoj je navedeno kako se u školi ponose svime što je Stipe postigao i načinom na koji je pridonio zajednici.

Naravno, uopće ne sumnjamo kako je ovo tek prva Stipina Kuća slavnih. Mjesto u onoj UFC-ovoj sigurno ga čeka čim jednog dana završi karijeru. No, prije toga namjerava još većim slovima upisati svoje ime u MMA povijest.

 

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!