UFC

Stipe Miočić dobio veliko priznanje za svoje rezultate

Stipe Miočić
 Instagram
Stipe Miočić dobio je veliko priznanje za svoje rezultate koje je postigao tijekom srednjoškolskih dana. Škola 'Willoughby Eastlake North' uvrstila je UFC-ov prvaka teške kategorije u svoju Kuću slavnih, a priznanje mu je dodijeljeno na događanju posvećenom pripadnici hitnih službi, u Americi poznatih kao 'First responders'.

Stipe Miočić kao srednjoškolac je vrlo uspješno igrao bejzbol i američki nogomet, da bi kasnije prešao i na hrvanje. Iako je svoje najbolje rezultate krenuo postizati tek na fakultetu, cijelo vrijeme bio je jedan od onih momaka koji su jednostavno dobri u svim sportovima i u Willoughby Eastlake North nikad nisu zaboravili na svog člana generacije materanata 2000. godine.

Na događanju koje je organizirano kao večer posvećena pripadnicima američkih hitnih službi, Stipe Miočić svečano je primljen u Kuću slavnih svoje srednje škole i time se ponosno pohvalio na društvenim mrežama. Tim putem uručena mu je plaketa na kojoj je navedeno kako se u školi ponose svime što je Stipe postigao i načinom na koji je pridonio zajednici.

Naravno, uopće ne sumnjamo kako je ovo tek prva Stipina Kuća slavnih. Mjesto u onoj UFC-ovoj sigurno ga čeka čim jednog dana završi karijeru. No, prije toga namjerava još većim slovima upisati svoje ime u MMA povijest.

Linker
19. travanj 2024 06:27