UFC

Stipe Miočić fokusiran na svoj cilj: 'Umirovit ću Cormiera!'

Stipe Miočić i Schmo
Stipe Miočić odradio je vrlo zanimljiv razgovor za "The Schmo" Youtube kanal, s njihovim istoimenim osebujnim reporterom. Vrlo je zanimljivo čuti opis situacije kad se nakon poraza od Cormiera vratio u vatrogasnu postaju, ali je isto tako iznio namjeru ovog puta ne samo pobijediti, nego i umiroviti DC-a.

The Schmo je Miočića susreo ovog vikenda u Las Vegasu, gdje je bivši UFC-ov prvak teške kategorije sudjelovao na najavnoj konferenciji na medije. Na kraju tamo nije rekao puno novih informacija i zbog toga je ovaj razgovor bio vrlo zanimljiv, prije svega zahvaljujući dobrim pitanjima koje je Schmo postavljao. Ipak, prva tema je nezaobilazna, a to je pauza od preko godinu dana tijekom koje je čekao revanš protiv Cormiera, odbijajući bilo kakvu drugu opciju borbe.

"Tako je kako je, strpljenje je vrlina. Imao sam priliku biti sa svojom kćeri i gledati kako odrasta. To mi je nešto najvrjednije u životu i tako će sigurno ostati", ispričao je Stipe, nakon čega je upitan o tome kako se osjećao tijekom tog razdoblja i što mu je prolazilo kroz glavu.

"Za sve postoji razlog, a ovo je posao. Ja sam na kraju dobio priliku za revanš i to je jedino bitno", rekao je Stipe nakon čega nije htio komentirati činjenicu da je UFC htio Cormiera upariti s Brockom Lesnarom. Samo je rekao kako mu je sve oko toga bilo smiješno.

Nakon toga je došao vrlo zanimljiv dio gdje je Stipe slučajno opsovao, da bi mu Schmo rekao da može psovati koliko god želi. Onda je ispričao anegdotu sa svog drugog posla, odnosno što se dogodilo kad se nakon poraza od Cormiera vratio u vatrogasnu postaju.

"Kad sam se vratio u vatrogasnu postaju nakon poraza, jednostavno su me uništavali. Osjećao sam se toliko mal. Bilo je sjajno, to je ono što mi treba da me zadrži na zemlji", ispričao je Stipe uz osmijeh.

Iduće pitanje ticalo se dosadašnjih protivnika. Naime, upitan je tko mu je bio najteži do sada, no on nije mogao pronaći točan odgovor pa je spomenuo nekoliko njih.

"Svaki protivnik bio je težak na svoj način. Ngannou je naravno bio teška borba, on je snažan borac koji jako udara. Zatim prva borba protiv Juniora Dos Santosa. Vrijedi spomenuti i Marka Hunta. Ovo je teška kategorija i niti jedna borba nije laka jer se sve može dogoditi u sekundi", nije jednostavno mogao odabrati samo jedno ime. Zanimljivo, Daniel Cormiera nije spomenuo.

Schmo se onda okrenuo tome što će se dogoditi ako pobijedi Cormiera na što ga je Stipe ispravio rekavši: "Kad pobijedi Cormiera". U tom slučaju druga borba protiv Ngannoua bila bi vjerojatna opcija.

"Vjerujem kako je Ngannou napredovao i da je svakako bolji borac nego kad smo se prvi borili, no ne razmišljam o tome. Moj cijeli fokus je na 17. kolovozu. Ne mogu razmišljati o tome što slijedi nakon toga, moj cijeli fokus je na toj borbi", rekao je Stipe, a onda je dodao što namjerava napraviti kad stane preko puta Cormiera: "Imam nešto spremno za njega, vidjet ćete. Ali, možete biti sigurni da ću ga poslati u mirovinu."

Snimku cijelog vrlo zanimljivog razgovora možete pogledati u videu ispod teksta.

Linker
19. travanj 2024 04:12