UFC

Stipe Miočić proglašen za najboljeg sportaša Clevelanda

Stipe Miočić
 Instagram
Najopakiji čovjek na planeti od danas je i najbolji sportaš Clevelanda. To je Stipe Miočić postao nakon sinoć održanog službenog proglašenja na 20. gala dodjeli 'Greater Cleveland Sports Awards'

Miočić je ovu nagradu, koju dodjeljuje FOX Sports Ohio, osvojio u konkurenciji NFL zvijezde Nicka Chubba, bejzbol zvijezde Roberta Pereza i igrača NBA momčad Cleveland Cavaliersa, Colina Sextona.

Stipe je naravno nagradu zaslužio prije svega zahvaljujući spektakularnoj pobjedi u revanšu protiv Daniela Cormiera. Udarci u jetru kojima je preokrenuo borbu i završio ju u četvrtoj rundi ušli su u legendu, a to glasačima za ovu nagradu nije promaklo.

Na dodjelu je UFC-ov prvak teške kategorije došao u društvu supruge, majke i sveprisutnog menadžera Jima Waltera. Sve je dokumentirao putem svojih Instastory objava, gdje možemo vidjeti i trenutak kad je došlo do proglašenja.

Miočić je trenutno još uvijek na oporavku od ozljede oka koju je doživio u borbi protiv Cormiera. Kad napokon bude spreman za povratak, ugovorit će se i treća borba dva najbolja teškaša današnjice.

Linker
24. travanj 2024 04:21