UFC

Stipe privukao pozornost, na jednu je teoriju reagirao i Jones: 'Nitko ne želi gledati kako boksaš'

Jon Jones i Stipe Miočić
 Screenshot (YouTube, UFC)
Čeka li Stipe 'Bonesa'? Pitali su se neki nakon poruke najboljeg UFC-ovog teškaša...

Stipe Miočić privukao je veliku pozornost porukom na koju su ovih dana reagirala dva njegova potencijalna suparnika. Prvo Francis Ngannou, a potom i Jon Jones...

"Oko Francisa uopće nisam uzbuđen. Već sam ga izdominirao kroz 25 minuta i pokazao kako ga se može pobijediti. Želim novi izazov! Volio bih boksati", jasno je poručio aktualni teškaški prvak u kratkom razgovoru s fanovima.

"Je li to tvoj način na koji me pokušavaš izbjeći", napisao je nedugo nakon toga 'Predator'. Kamerunsko-francuski nokauter nije u svojoj objavi na Twitteru niti označio niti citirao Miočića, ali jasno je svima prema kome je ta poruka bila usmjerena.

Ngannou je trenutno prvi izazivač u teškoj kategoriji i borac koji bi prema riječima Dana Whitea trebao biti idući suparnik za vatrogasca iz Clevelanda. Iako je predsjednik UFC-a više puta ponovio taj plan, ima i onih koji vjeruju da je situacija u potpunosti otvorena. Pogotovo kada uzmemo u obzir da je nedavno u 'kraljevsku' kategoriju prešao dugogodišnji vladar poluteške Jon Jones.

"Čekao je DC-ja i isplatilo mu se, čeka li sada Jona Jonesa?" - pitao se na Twitteru analitičar i novinar Walter Salcido i pritom u svojoj objavio označio 'Bonesa'.

A bivši prvak iz poluteške nije propustio dati svoje mišljenje na tu temu?

"Znam da nisam najbolji boksač, ali sam prilično uvjeren da je sigurno reći da nitko ne želi gledati Stipu kako boksa", napisao je Jones...

Što se po vama skriva iza Miočićeve poruke?

Linker
22. travanj 2024 07:06