UFC

Stipe se još jednom prisjetio revanša s DC-jem: 'Kada je sjeo prvi udarac u tijelo pomislio sam - Oooo pa ti si gotov!'

Cormier vs. Miočić
 screenshot
Vremena poput ovih koja su nas upravo snašla su i vremena heroja - liječnika, medicinskih sestara, policajaca, vatrogasaca...koji se brinu za zajednicu i našu sigurnu budućnost. Stipe Miočić je upravo zato zanimljiv sugovornik američkim medijima koji pripremaju naciju za nezapamćenu krizu. Posljednji medij koji ga je intervjuirao jest veliki FOXNEWS.

"U obje profesije moraš biti miran, smiren, fokusiran, neovisno o situaciji...", izjavio je "Vatrogasac" za FOXNEWS te je dodao:

"Moraš također razmišljati strateški i ne možeš 'bezglavo' uletjeti. Siguran sam da ste tako nešto vidjeli u mojoj prvoj bori protiv DC-ja, kada sam bio nokautiran poput papka!"

Američko-hrvatski borac je trenutačno sa svojom suprugom u samoizolaciju, no od ponedjeljka mora ponovno na posao u vatrogasnu postrojbu. Jasno je da to ne radi zbog novca jer je kao UFC prvak prilično situiran.

"Dečki u vatrogasnoj postrojbi me vrate često u realnost. Recimo kada sam pobijedio Cormiera u drugom meču, dali su mi četku kako bih počistio WC. Uvijek mi prebace fokus na nešto pozitivno. Kada sam u postaji družimo se, treniramo, odradimo svoju smjenu i pokušavamo učiniti naš grad boljim", objašnjava Miočić.

Za FOXNEWS se prisjetio posljednjeg nastupa od kojeg je prošlo jako mnogo vremena. Do četvrte runde preokreta, stvari su izgledale prilično loše za njega, a onda se sve promijenilo.

"Izašao sam u tu četvrtu rundu i odmah sam znao da je to to! Počeo sam se bolje kretati, osjećao sam se dobro i počeo sam vidjeti tu rupu na njegovom tijelu. Pogodio sam ga s prvim udarcem na to mjesto i onda samo to ponovio. Odmah sam u glavi pomislio - 'Oooo, pa ti si gotov!'. Znao sam...", prisjeća se Stipe i odmah odgovara kada bi mogli vidjeti treći dvoboj s DC-jem.

"To je nešto što fanovi žele. Svaki dan sam sve bolje i bolje. Čini se da bi se mogli susresti ovo ljeto, ali mnogo mečeva je već zakazano za srpanj, pa bi i kolovoz bio opcija", zaključuje.

Linker
20. travanj 2024 08:08