UFC

Što Rogan misli o održavanju UFC-a 249? 'Ja to sigurno neću komentirati!'

 Screenshot (YouTube)
UFC je vrlo odlučan u svojoj namjeri da 18. travnja, bez obzira na svjetsku pandemiju koronavirusa, održi željno iščekivani UFC 249. Što njegov najpoznatiji komentator Joe Rogan misli o toj ideji? On svakako ne planira sudjelovati u tome...

Govoreći u svom podcastu o pandemiji virusa, njegovom utjecaju na društvo i sport, Rogan se osvrnuo i na najavljeno održavanje UFC-a 249.

"Ne znam kako će to napraviti. Nisam siguran da tako nešto mogu izvesti u SAD-u. A priča se da bi se event održao u dvorani gdje će biti manje od 10, ljudi, da će arena biti prazna. Netko će to komentirati! To sigurno neću biti ja! Održat će se vjerojatno u praznoj dvorani i pokušat će to napraviti 18. travnja!", rekao je Rogan te se prisjetio slučaja iz Brazila s početka epidemije...

"Već su napravili jednu priredbu u praznoj dvoranu. Posljednji event u Brazilu je bio takav jer je vlada tako naredila. Vlada je naredila da se ukinu sva javna okupljanja radi početka epidemije u Brazilu. Tako da su morali odraditi priredbu ispred praznih tribina. Nije bilo ljudi, bilo je čudno. Mislim da planiraju Tonyja i Khabiba na isti način. Sada imaju vremena sve isplanirati, pa niti ne treba biti velika dvorana. Mogu to učiniti recimo u filmskom studiju. Realno, to bi se moglo odraditi u nekom filmskom studiju", smatra TV komentator, podcaster i komičar.

U prošlosti UFC je periodično održavao seriju evenata pod nazivom "Fight For The Troops", a umjesto u dvoranama, priredbe su održavane u vojnim hangarima. Rogan je već tada bio dio kompanije i komentirao je takve priredbe.

"Stavili bi Octagon u avionski hangar. Bilo je prilično moćno. Stvarno malo drugačije. Drugačiji jedan event. Ali tako nešto je također moguće. Ili hangar ili nekakvo skladište", predviđa Rogan i dodaje:

"Mislim da su u stanju to organizirati. UFC ima za to snage. Ali tu je i pitanje same zaraze koronavirusom? Kako mogu biti sigurni da netko nije pozitivan? Netko ne mora imati simptome, a može biti zarazan. Što ako Khabib ima coronavirus? Što ako Tony ima koronavirus, znači li to da će se i dalje boriti ili ne?"

"Ova borba je prokleta! Vjerojatno se Dana tako osjeća. I to je razlog zašto sada pokušava ovo organizirati neovisno o tome hoće li se održati ispred deset ljudi", zaključuje!

Linker
25. travanj 2024 02:02