UFC

Što se događa s 'El Panterom'? White nakon misteriozne izjave napustio press konferenciju

Yair Rodriguez
 Screenshot (YouTube, UFC)
"Yair? Zar nismo s tim izašli u javnost? Zašto ne?"

Bio je to listopad 2019. godine, a na priredbi u bostonskom TD Gardenu posljednji smo put u akciji gledali Yaira Rodrigueza.

Jedan od najboljih boraca perolake kategorije, a sigurno i jedan od najatraktivnijih s čitavog UFC-ovog rostera, te je večeri u odličnom meču svladao Jeremyja Stephensa i usput upisao svoju 13. profesionalnu pobjedu.

Nakon te je borbe sve vodilo prema dugoiščekivanom susretu 'El Pantere' i Zabita Magomedsharipova. Vjerovalo se i da će nam upravo taj meč donijeti novog izazivača u perolakoj. Sve je već bilo dogovoreno, kao datum je određen 29. kolovoza, ali onda je 28-godišnji Meksikanac morao zbog ozljede gležnja otkazati taj nastup.

Rodriguez se u međuvremenu vratio treninzima, a jedno pitanje o njegovom statusu pomalo je i zateklo nespremnog Danu Whitea.

"Yair? Zar nismo s tim izašli u javnost? Zašto ne?", pokušao je White provjeriti situaciju s jednim od svojih suradnika da bi potom odgovorio na pitanje:

"Mislim da se neće uskoro boriti."

Predsjednik UFC-a dodao je i da Yair nije ozlijeđen, no novinari se nisu htjeli zaustaviti:

"Mora li sve to biti toliko misteriozno?" - nastavili su predstavnici medija s pitanjima.

"Nismo to objavili, ne znam zašto, a ne znam ni koji je dogovor. Nije moj posao da se bavim time što se tamo događa. Stoga, kada to izađe u javnost, tada ćete i sve znati. To se nas ne tiče, to nije UFC-ov posao. Kada oni sve to poslože, onda će nam se javiti", odgovorio je White.

"Je li odbio neku borbu?" - glasilo je novo pitanje.

"Je li? Ne, ali to bi već bilo nešto što se mene tiče. Ima li drugih pitanja? Laku noć i hvala", zaključio je predsjednik UFC-a druženje s medijima.

Linker
16. travanj 2024 15:21