UFC

Strašan obračun u lakoj: Bivši izazivač protiv Khabibovog štićenika!

Khabib i Makhachev
 Screenshot
Pred dogovorom je strašan meč u UFC-ovoj lakoj diviziji. Nekoć izazivač za privremeni pojas Kevin Lee (18-5) i Dagestanac Islam Makachev (18-1) bi trebali ukrstiti rukavice na UFC-u 249. Za sada nema službene potvrde od strane UFC-a da je meč realiziran!

Informacija je stigla od novinarke Helen Yee kojoj je upravo Lee potvrdio da bi trebao nastupiti u Barclays Areni u Brooklynu 18. travnja. I to u jednom od glavnih mečeva večeri protiv opasnog Rusa Makhacheva. UFC je navodno već ponudio meč obojici boraca, a oni su ga prihvatili. Sada se samo čeka potpis ugovora s ruske strane prije nego što UFC i službeno najavi ovaj meč dvojice boraca iz TOP-a 15 kategorije do 70 kilograma. I to na priredbi koju predvode Khabib Nurmagomedov i Tony Ferguson dvobojem za tron te divizije.

"Kevin Lee mi je rekao da mu je ponuđen idući meč protiv Islama Makhacheva na eventu koji predvode Khabib i Tony Ferguson na priredbi u travnju u Brooklynu. Prema Kevinu, sada čekaju na Islama i nisu sigurni zašto se odugovlači. Intervju ide uskoro!", napisala je Yee na svom Twitteru potvrdivši gore navedene informacije.

Ovo nije prvi put da se govori o "matchupu" između Leeja i Makhacheva. Nakon što je Lee u posljednjem nastupu, u mjesecu studenom, nokautirao Gillespieja, upravo mu je Makhachev čestitao na društvenim mrežama da bi ga potom odmah prozvao.

S toliko dobrih mečeva već dogovorenih za ostatak 2019. godine, UFC jednostavno nije mogao ugurati još ovaj dvoboj, pa su ga odlučili odgoditi za proljeće. Lee je novinarki potvrdio da je s njegove strane sva papirologija riješena i da je samo pitanje vremena kada će sve biti službeno. Makhachev je dio AKA dvorane i mnogi ga smatraju budućim nasljednikom Khabiba Nurmagomedova.

Linker
20. travanj 2024 10:42