UFC

Supruga čestitkom otkrila što Stipe radi na vlastiti rođendan: 'Ti si jedini luđak koji bi to napravio'

Stipe sa suprugom Ryan Marie Miočić
 Instagram
"I to četiri dana nakon osvajanja naslova svjetskog prvaka... Zauvijek ću te voljeti"

Stipe Miočić danas (srijeda) slavi 38. rođendan, a njegova supruga Ryan Marie uz jednu je čestitku preko društvenih mreža otkrila što to najuspješniji prvak u povijesti UFC-a radi na svoj slavljenički dan.

A Stipe, naime, nešto manje od četiri dana nakon trijumfalnog kraja velike trilogije, odnosno nove pobjede nad Danielom Cormierom, odrađuje svoju smjenu u vatrogasnoj postaji.

"Sretan rođendan mom jednom jedinom. Čovjeku koji uspijeva u svemu... I po kiši i po suncu, s osmijehom na licu. Ti si najbolji tata i suprug na svijetu. Ti si oslonac u ovoj obitelji. Moj slon u staklani, netko tko me svakodnevno inspirira! Ti si jedini luđak za kojeg znam da bi izabrao smjenu na vlastiti rođendan. I to četiri dana nakon osvajanja naslova svjetskog prvaka. Zauvijek ću te voljeti. Do mjeseca i natrag", napisala je Ryan na Instagramu uz fotografiju Stipe i njihove kćerkice Meelah.

Nešto kasnije, jednom se objavom na Instagramu javio i sam Stipe. On je otkrio da su ga tijekom dana posjetile njegove 'dvije kraljice', a fanove je nasmijao i svojim komentarom:

"Prava ste legenda ako ste se danas rodili. A sada se moram baciti na čišćenje WC-a, nema na čemu", dodao je Stipe uz video i nekoliko fotografija iz postaje.

Linker
25. travanj 2024 07:54