UFC

Sve što trebate znati o idućoj UFC-ovoj priredbi: Borba za titulu, nastupi 'El Cucuyja', Dos Santosa,...

 UFC (Twitter)
Pred nama je pretposljednja je UFC-ova priredba u 2020. godini

U noći sa subote na nedjelju u Las Vegasu će se održati vrlo zanimljiv borilački događaj (UFC 256) koji nam donosi jednu borbu za naslov prvaka, ali i novi meč popularnog Tonyja Fergusona.

Točno tri tjedna nakon što je svladao Alexa Pereza UFC-ov prvak Deiveson Figueiredo (20-1) po drugi će puta braniti svoju titulu u muha kategoriji.

Protivnik sjajnoga Brazilca ovom će prigodom biti Meksikanac Brandon Moreno (18-5-1) koji je na istom eventu (21. studenog) svladao Brandona Royvala i usput upisao svoju treću pobjedu u nizu. 27-godišnji 'The Assassin Baby' neporažen je u posljednjih pet nastupa, a uz četiri pobjede u tom je razdoblju upisao i jedan neodlučeni ishod s Askarom Askarovom.

Jedan od najvažnijih mečeva u lakoj kategoriji, nastupa i JDS

U sunaslovnoj borbi ove priredbe gledat ćemo meč Tonyja Fergusona i Charlesa Oliveire.

'El Cucuyju' će ovo biti prvi nastup nakon što je u svibnju doživio poraz od Justina Gaethje. Bio je to, podsjetimo, meč u kojem je prekinut njegov nevjerojatni niz od 12 pobjeda.

S druge strane, sedmorangirani Brazilac u kavez će protiv Tonyja ući kao borac sa sedam uzastopnih pobjeda. 'Do Bronxa' smo posljednji put u akciji gledali kada je u ožujku ugušio Kevina Leeja, a njegovi impresivni rezultati konačno su ga doveli do meča karijere i to onog koji bi mogao biti posljednji prije napada na titulu.

Glavni dio programa još nam donosi dvoboje Renata Moicana i Rafaela Fizieva te sve popularnijeg Kevina Hollanda i legendarnog Brazilca Ronalda Souze, a u kavez se vraća i Junior dos Santos koji u okršaj s nesuđenim protivnikom Ante Delije, Cirylom Ganeom, ulazi kao najveći autsajder na ovom popisu boraca.

Uvodne borbe donose nam još pregršt poznatih imena poput Cuba Swansona, Mackenzie Dern, Chasea Hoopera,...

Kada počinje UFC 256?

Nova UFC-ova priredba održava se u noći sa subote na nedjelju. Uvodne borbe počet će u 00:15, dok glavni dio programa starta u 04:00.

UFC 256 popis borbi:

Deiveson Figueiredo vs. Brandon Moreno

Tony Ferguson vs. Charles Oliveira

Renato Moicano vs. Rafael Fiziev

Kevin Holland vs. Ronaldo Souza

Junior dos Santos vs. Ciryl Gane

Uvodne borbe:

Cub Swanson vs. Daniel Pineda

Mackenzie Dern vs. Virna Jandiroba

Gavin Tucker vs. Billy Quarantillo

Tecia Torres vs. Sam Hughes

Chase Hooper vs. Peter Barrett

Linker
16. travanj 2024 21:23