UFC

Sve što trebate znati o idućoj UFC-ovoj priredbi: Poslastica ženske slamka kategorije u prvom planu

 UFC
Već nadolazećeg vikenda na rasporedu je iduća UFC priredba, Fight Night 177: Waterson vs. Hill

Što je najvažnije za znati?

UFC Fight Night 177 trebao je biti predvođen borbom Glovera Teixeire i Thiaga Santosa, no COVID se tu još jednom ispriječio te je ta borba dobila novi datum. Od preostalih borbi, duel ženske slamka kategorije između Michelle Waterson i Angele Hill UFC-u je bio najzanimljiviji, tako da su njih dvije dobile mjesto u glavnoj borbi. I to na pet rundi, iako su se pripremale za tri. Nisu imale problema s tim i obje djevojke prihvatile su tu promjenu. Trebao bi to biti tehnički izuzetno zanimljiv duel između dvije atraktivne borkinje čiji je stil borbe svakako lijep za oko, posebno za one koji ne traže samo agresiju i nokaute, nego i prezentaciju onoga što se godinama uči u dvorani. Za Hill će ovo biti četvrta borba u 2020. godini i čak osma u posljednjih 18 mjeseci, a zanimljivo je navesti kako obje borkinje dolaze iza kontroverznih poraza podijeljenim odlukama. Hill od Claudije Gadelhe, a Waterson od Carle Esparze.

Ovaj program sadrži 12 borbi te se samim time radi o malo duljem nizu borbi nego proteklih vikenda. Sunaslovna borba donosi okršaj dva manje poznata, ali izuzetno atraktivna borca, Khame Worthyja i Ottmana Azaitara, dok će se Roxanne Modafferi i Angela Lee obračunati za poziciju potencijalne izazivačice muha kategorije.

Gdje i kad se priredba održava?

Priredba se održava u noći sa subote 12. rujna na nedjelju 13. rujna. Uvodni program bi prema trenutnom rasporedu trebao krenuti u subotu, u 23 sata te on sadrži ukupno sedam borbi. Glavni program od pet borbi trebao bi krenuti u 2 sata iza ponoći. Priredba se održava bez prisutne publike unutar UFC-ovog APEX kompleksa u Las Vegasu.

UFC Vegas 10 popis borbi:

Angela Hill vs. Michelle Waterson

Ottman Azaitar vs. Khama Worthy

Roxanne Modafferi vs. Andrea Lee

Ed Herman vs. Mike Rodriguez

Bobby Green vs. Alan Patrick

Kyle Nelson vs. Billy Quarantillo

Uvodne borbe:

Julia Avila vs. Sijara Eubanks

Roosevelt Roberts vs. Kevin Croom

Alexandr Romanov vs. Roque Martinez

Brok Weaver vs. Jalin Turner

Bryan Barberena vs. Anthony Ivy

Sabina Mazo vs. Justine Kish

Linker
22. travanj 2024 11:47