UFC

Tanner Boser ne odustaje, nova teškaška zvijer uskoro u Octagonu protiv bivšeg prvaka

Tanner Boser
 screenshot
Nakon dva sjajna nastupa u vrlo kratkom periodu, Tanner Boser spreman je za najveći ispit do sada

29-godišnji kanadski teškaš Tanner Boser (19-6, 3-1 UFC), jedan je od najistaknutijih "post-lockout" boraca u UFC-u. Krajem lipnja u Las Vegasu je nokautirao Philippea Linsa, a onda mjesec dana kasnije i Raphaela Pessou na Fight Islandu. Rijetko tko je ravnodušan prema borcu koji izgleda kao svojevrsna verzija Roya Nelsona bez stomaka. I podosta pokretnijeg, naravno.

Kako je Boser oduševio sve u svojim nastupima, tako je poželio ostati aktivan s ciljem nastavka svoje serije. UFC će mu ipak dati manju pauzu da bi se odmorio, no iduću borbu je dobio. Ona će se dogoditi 3. listopada i to protiv jednog od najpoznatijih imena kategorije, bivšeg prvaka Andreija Arlovskog. Tako barem glasi informacija koji je iznio inače vrlo relevantni novinar Aaron Bronsteter.

Za 41-godišnjeg Arlovskog (29-19, 18-13 UFC) bit će to druga borba u ovoj godini, nakon što je u svibnju bio uspješan protiv gore spomenutog Linsa. Bivši prvak ne odustaje, i dalje je jedan od najaktivnijih boraca u promociji, a svjedoci kažu i jedan od najvećih radnika u ATT-ju na Floridi, gdje već dulje vremena trenira.

Priredba na kojoj će se ova vrlo zanimljiva teškaška borba održati je UFC Fight Night 180. Kako stvari trenutno stoje, mogla bi to biti prva priredba drugog UFC-ovog posjeta Fight Islandu u Abu Dhabiju. Priredbu bi trebala predvoditi borba ženske bantam kategorije između Holly Holm i Irene Aldane.

Linker
18. travanj 2024 18:36