UFC

Till povukao prozivku: 'Bio sam 'mrtav pijan' kad sam tražio Romera'

Darren Till
 screenshot/Youtube
Iako je prije tjedan dana otvoreno prozvao Yoela Romera, Darren Till sad je otkrio kako nema namjeru boriti se protiv Kubanca i da je ta prozivka došla tijekom tuluma, nakon što je konzumirao preveliku dozu alkohola.

Odmah nakon što je savladao Kelvina Gasteluma na UFC 244 priredbi, Darren Till upitan je od strane medija što misli o borbi protiv Yoela Romera. Tada je kratko odgovorio kako se ne namjerava boriti protiv njega zato što je Yoel zvijer. Činilo se kako se njegov stav promijenio pretprošlog vikenda, kad je Till prozvao Romera preko društvenih mreža, što je izazvalo određenu dozu lavine u MMA krugovima. Ipak, objasnio je britanski borac kako tim putem nije bio ozbiljan te da i dalje ima jednak stav prema borbi protiv Kubanca.

"Bio sam mrtav pijan", rekao je Till u razgovoru za MMAUK, nakon što je upitan o toj prozivci, da bi onda nastavio priču o tome kako je do prozivke došlo: "Moj prijatelj otvorio je novi bar u Liverpoolu pa sam bio pozvan na otvorenje. Osim toga, slavio sam pobjedu protiv Gasteluma. Bio sam s prijateljima, a onda sam nakon par piva istima rekao pogledajte što ću sad napraviti. Otišao sam na google, našao fotografiju Romera, budući da je on zastrašujuć tip i objavio je na Instagramu. Rekao sam prijatelju zašto ne započeti nešto kontroverzno. Označio sam ga i prozvao ga na borbu."

Samo par sati poslije, svi vodeći MMA mediji prenijeli su tu prozivku, a Till je na kraju reakcijom ostao iznenađen.

"Sjećam se situacije idućeg jutra. Budim se, moja djevojka sjedi na kauču na kojem sam spavao i govori mi kako sam prozvao Yoela. Srećom, svi moji znaju da se ja većinom šalim kad pokrenem neku akciju na Twitteru. Ja uvijek objavljujem tamo nakon što nešto popijem, jednostavno se zabavljam", objasnio je Darren.

Što se tiče njegove iduće borbe, za protivnika najbolje kotira bivši prvak srednje kategorije, Robert Whittaker. Borba bi se mogla održati na Fight Nightu u Londonu planiranom za početak iduće godine, no opcija je i priredba na Novom Zelandu, najavljena za veljaču.

Linker
25. travanj 2024 12:07