UFC

Tragičan kraj potrage: Pronađeni ostaci za koje se vjeruje da pripadaju kćeri UFC-ovog teškaša

Walt Harris i supruga
 screenshot/ABC News
Slučaj nestale kćeri UFC-ovog teškaša Walta Harrisa vjerojatno neće dobiti sretan završetak. U medijima se pojavila vijest kako su pronađeni ostaci tijela za koje se vjeruje da pripadaju Aniah Blachard te je o tome već obaviještena i obitelj.

Ostaci tijela pronađeni su pokraj jedne međugradske ceste, a državni odvjetnik je potvrdio kako se vjeruje da oni pripadaju 19-godišnjoj kćeri (pokćeri) UFC-ovog borca teške kategorije, Walta Harrisa.

"Mogu potvrdi kako su ostaci ljudskog tijela pronađeni i imamo razloga vjerovati kako oni pripadaju Aniah Blachard", glasila je službena izjava. Blachard je posljednji put viđena 24. listopada, nakon čega je pokrenuta potraga koja je rezultirala i nekim uhićenjima, a čini se kako su ista dovela do daljnjih pomaka.

"Tijekom istrage o nestanku Aniah Blachard, istražitelji su došli do informacija o potencijalnoj lokaciji tijela. 25. studenog, oko 10:45 ujutro, policija i pripadnici specijalnih snaga krenuli su na to pošumljeno područje. Nakon višesatne potrebe pronađeno je nešto što je izgledalo kao ostaci ljudskog tijela. Istraga je nastavljena i uskoro bi trebao biti potvrđen identitet, kao i put kojim je žrtva završila na toj lokaciji. Dodatna istraga će nam utvrditi radi li se o Aniah Blanchard", ostatak je izjave.

Prije ovog pomaka u slučaju, policija je bila uhitila dvije osobe, a jutros su priveli i treću za koju se vjeruju kako ima izravnog učešća u zlodjelu. Prvi je priveden 30-godišnji Ibraheem Yazeed, optuženik u nekim ranijim slučajevima, koji se nalazi pod jamčevinom pred suđenje. On je posljednji viđen u istom dućanu gdje je viđena Blachard, a pojavio se i svjedok koji je vidio kako upravo on Blachard odvodi u automobil protiv njene volje. Njen automobil kasnije je pronađen u blizini jednog motela, a u njemu su bili krvavi tragovi koji su navodili na to kako je riječ o zločinu. Proteklog vikenda je priveden i Antwon “Squirmy” Fisher, za kojeg se vjeruje kako je pružio pomoć Yazeedu pri skrivanju dokaza te da je istog odbacio na dalju lokaciju.

Posljednji je uhićen danas, a radi se o Davidu Johnsonu Jr., no još uvijek nije poznato pod kojom optužnicom. Prva dvojica optuženi su za otmicu prvog stupnja, no sve se čini kako će isto nažalost biti preinačeno u umorstvo.

Linker
24. travanj 2024 14:52