UFC

Tyron Woodley i Leon Edwards blizu dogovora, predvodit će UFC u Londonu

Tyron Woodley
 Tyron Woodley/Instagram
Sada je gotovo sigurno da će se Tyron Woodley u prvom meču nakon što je izgubio pojas boriti protiv Leona Edwardsa 21. ožujka u Londonu.

Prošlo je više od godinu dana otkako je Woodley izgubio titulu prvaka protiv Kamarua Usmana, a nakon dugih pregovora čini se da je na korak do povratka u oktogon.

Woodley (19-4-1 MMA, 9-3-1 UFC) je odlučio prihvatiti ponudu Leona Edwardsa (19-4-1 MMA, 9-3-1 UFC) i UFC-a da njihov meč predvodi londonsku priredbu u ožujku u O2 Areni, što je bivši prvak tjednima odbijao i tražio meč u SAD-u. Woodley je na Instagramu potvrdio da prihvaća izazov i zatražio od UFC-a da mu pošalje ugovor.

"Sretan Božić! Leon Edwards, pazi što želiš. Sada ćeš dobiti je**ih batina. UFC, pošaljite mi onaj mali fini papirić", poručio je Woodley uz oznake "UFC London", "21. ožujak" i "naslovna borba".

Woodley je nakon poraza od Usmana zahtjevao revanš ili ime iz samog vrha. S druge strane, Edwards je nakon poraza od Usmana 2015. godine nanizao čak osam pobjeda i nada se da će preko bivšeg prvaka doći do prilike za revanš.

Meč Woodleyja i Edwardsa trebao bi predvoditi priredbu u Londonu, gdje se UFC vraća nakon godine dana. Na istoj priredbi već su potvrđeni mečevi Johna Phillipsa i Duška Todorovića, Darrena Stewarta i Marvina Vettorija, Toma Aspinalla i Raphaela Pessoa, Ashlee Evans-Smith i Molly McCann, Marca Diakiesea i Stevieja Raya te Paula Craiga i Ryana Spanna.

Linker
19. travanj 2024 08:43