UFC

Tyron Woodley ugovorio prvi meč nakon gubitka titule!

 AFP/ Jason Silva/AGIF
Bivši UFC-ov prvak Tyron Woodley (19-4-1) vraća se u Octagon i to po prvi puta otkako je početkom ožujka prošle godine izgubio pojas u meču s Kamaruom Usmanom.

Novi meč 'The Chosen Onea' potvrdio je sam Dana White razgovarajući s ESPN-om, a radi se o njegovom susretu s Leonom Edwardsom (18-3). Woodley će 20. profesionalnu pobjedu loviti na gostujućem terenu budući da on i Edwards predvode UFC Fight Night 171 priredbu koja je na rasporedu 21. ožujka u Londonu.

Ovdje bi se moglo vrlo lako raditi od borbi koja će odrediti idućeg prvog izazivača u velter kategoriji. Woodley je, posjetimo, prije gubitka titule imao niz od sedam nastupa bez poraza. Tijekom tog razdoblja je upisao šest pobjeda i jedan neodlučeni susret.

S druge strane, Edwards već neko vrijeme zaziva borbu za pojas. On svoje zahtjeve pravda činjenicom da je upisao čak osam pobjeda zaredom, od kojih je posljednja ostvarena protiv Rafaela dos Anjosa. Woodley je, čini se, konačno tip protivnika protiv kojeg će imati priliku zacementirati svoju poziciju.

Iste večeri, napomenimo, svoj UFC debi imat će neporaženi srpski borac Duško Todorović kojeg u O2 Areni čeka John Phillips (22-9).

Linker
20. travanj 2024 07:15