UFC

Tyson Fury otkrio kojeg bi bivšeg UFC prvaka završio u pola minute

Tyson Fury
 screenshot/Youtube
Iako niti jednom nije potvrdio kako je njegova namjera odlaska u MMA ozbiljna, Tyson Fury se konstantno uspješno poigrava s fanovima borilačkog sporta oko te teme. Sad je na red došla prognoza toga kako bi prošao da se istog trenutka prebaci u male rukavice. On je odlučio navesti primjer jednog bivšeg UFC prvaka za kojeg je uvjeren kako protiv njega ne bi izdržao dulje od pola minute.

Zapravo, Fury se ovog puta referirao na svoj kratki izlet u kečerske vode, gdje je u svom WWE debiju upisao pobjedu protiv Brauna Strowmana. Kako on ima ugovoren revanš protiv Deontaya Wildera za 22. veljače, jasno je da je to bio kratkotrajni izlet. No, odlučio se sebe staviti u rečenicu s jednom velikom zvijezdom, a onda se tu pojavila i ta MMA poveznica.

"Sviđa mi se borba protiv Brocka Lesnara, zašto ne. Gledao sam par njegovih borbi. Dosta je dobar, no mogu ga riješiti. U WWE borbi ili u pravoj borbi ako treba, mogu savladati Brocka Lesnara u pola minute", rekao je Fury u razgovoru za True Geordie podcast.

Brock Lesnar trenutno je najveća WWE zvijezda, a nastupio je na istoj gore spomenutoj priredbi kao Fury. Njihova MMA borba ipak spada u sferu znanstvene fantastike, budući da je Lesnar izjavio kako se više nema namjeru vraćati MMA-u. Uostalom predugo je zbog njega cijela UFC-ova teška kategorija bila na čekanju i sve je manje fanova koji bi dali još jednu priliku nekad najvećoj UFC-ovoj zvijezdi.

Što se tiče Furyja, nema sumnje kako će on i dalje biti otvoren za razne opcije, no sad se mora ozbiljno pripremiti za revanš koji boksačka javnost s nestrpljenjem očekuje.

Linker
19. travanj 2024 00:39