UFC

UFC 251 i službeno otkazan

Alexander Volkanovski
 Screenshot/Youtube
UFC je otkazao još jednu u skorije vrijeme planiranu priredbu. Radi se o UFC 251, koji se 7. lipnja trebao održati u australskom Perthu, predvođen borbom Alexandra Volkanovskog i Maxa Hollowaya.

Ovo nije nikakva iznenađujuća vijest nego nešto što je zapravo bilo očekivano. Iako Australija nije među državama ugroženijim trenutnom epidemijom te imaju tek nešto preko 800 aktivnih slučajeva, društveno distanciranje i druge mjere su još uvijek na snazi te priredbe pred publikom nisu moguće. Tako ne treba čuditi odluka da se sve odgodi, a vjeruje se kako bi neke dogovorene borbe trebali svoje mjesto naći na UFC-ovom otoku koji bi treba biti u pogonu od početka lipnja.

"Zbog trenutnog stanja i restrikcija po pitanju međunarodnog putovanja, UFC 251, originalno najavljen za Perth, Zapadna Australija, u nedjelju 7. lipnja (6. lipnja u Sjevernoj Americi) je odgođen. UFC se nada brzom povratku u Perth, s drugom PPV priredbom", glasilo je službeno priopćenje.

Alexander Volkanovski i dalje se nada nastupu u lipnju, a protivnik mu čak nije bitan te je nedavno prozvao sve glavne kandidate za napad na titulu perolake kategorije. Na programu se trebala nalaziti i borba za titulu ženske muha kategorije između Valentine Shevchenko i Joanne Calderwood, no ona je već ranije otkazana zbog ozljede prvakinje.

Dana White je već najavio kako neko dulje vrijeme neće biti priredbi pred publikom te da će UFC sve održavati na jednom ili dva mjesta. Za sada je to Jacksonville, koji će ugostiti četiri priredbe u ovom mjesecu, dok bi nakon toga trebale uslijediti priredbe na već famoznom UFC-ovom otoku, ali i u njihovom APEX kompleksu u Las Vegasu, kad uvjeti to dozvole.

Linker
17. travanj 2024 07:50