UFC

UFC će meč Stephens vs. Kattar prebaciti na event koji predvode Khabib i Tony

Stephens i Kattar
 Screenshot
Nedavno smo izvijestili da je UFC dogovorio sjajan meč na UFC-u 248 između Calvina Kattara i Jeremyja Stephensa. Sada ugledni portal MMAFighting piše kako je dvoboj perolake divizije prebačen za jedan PPV event kasnije, odnosno za UFC 249.

Ta će se priredba održati 18. travnja u američkom Brooklynu, a predvode je Khabib Nurmagomedov i Tony Ferguson dvobojem za titulu u lakoj kategoriji. Nisu poznati točni razlozi zašto je dvoboj prvo dogovoren za jedan event, a onda prebačen za kasniji. Kako piše MMAFighting, za sada još uvijek nisu potpisani ugovori, a informacija o dvoboju u Brooklynu nije službena, dok oba ugovora ne budu potpisani.

Stephens ne zna za pobjedu u posljednja četiri nastupa i zato je meč protiv Katara toliko bitan za ovog veterana. U posljednjem dvoboju, koji se dogodio u listopadu prošle godine, je poražen odlukom sudaca od Yaira Rodrigueza, ali je pritom zaradio bonus za "najbolji meč večeri. Ukupno u karijeri ovaj hrabri i izdržljivi veteran Octagona ima 28 pobjeda 17 poraza.

Kattar će u Brooklynu pokušati doći do 5-2 u elitnoj promociji kako bi se još malo približio vrhu divizije koju predvodi prvak Alex Volkanovski. U posljednjem nastupu Kattar je poražen od još jednog "contendera" Zabita Magomedsharipova. Prije toga je u nizu nokautima svladao Lamasa i Fishgolda.

Linker
19. travanj 2024 05:59