UFC

UFC kompletirao popis borbi za svoj idući PPV: Jones i Reyes predvode, Bektić na 'main cardu'

 Screenshot (YouTube)
UFC je kompletirao svoj idući PPV event (UFC 247), koji će se dogoditi već 8. veljače u Toyota Centru u američkom Houstonu. Priredbu će predvoditi prvak u poluteškoj kategoriji i P4P najbolji borac današnjice Jon Jones s novom obranom svoje titule. Ovaj put će na drugoj strani Octagona stajati neporaženi Dominick Reyes.

Elitna svjetska MMA promocija je objavila službeni i konačni popis borbi. Izmjene su naravno moguće, ali samo u slučaju otkaza nekog borca ili neke druge nepredviđene situacije.

U sunaslovnoj borbi ćemo također vidjeti dvoboj za titulu. Šampionka u ženskoj muha diviziji Valentina Shevchenko će odmjeriti snage s Katlyn Chookagian. To će za peruansko-kirgistansku borkinju biti već treća obrana pojasa.

Na glavnoj popisu borbi se nalazi i bosanskohercegovački borac Mirsad Bektić, koji će ući u kavez s Danom Igeom u dvoboju do 66 kilograma. Borac iz Srebrenice je u posljednjem meču teško poražen od Josha Emmetta pa ovaj meč u Houstonu ima još veće značenje. Trenutačno ima 13 pobjeda i samo 2 poraza u MMA karijeri.

Glavni popis borbi će otvoriti teškaši. Bivši izazivač Derrick Lewis će pokušati pobijediti Albanca sa švedskom putovnicom Ilira Latifija. Uvodne borbe na ESPN-u predvode Jimmie Rivera i Marlon Vera. Čitav popis borbi možete provjeriti u nastavku!

UFC 247 - Glavne borbe:

205 lbs.: UFC Light Heavyweight Champion Jon Jones vs. Dominick Reyes

125 lbs.: UFC Flyweight Champion Valentina Shevchenko vs. Katlyn Chookagian

265 lbs.: Juan Adams vs. Justin Tafa

145 lbs.: Mirsad Bektić vs. Dan Ige

265 lbs.: Ilir Latifi vs. Derrick Lewis

UFC 247 - Uvodne borbe:

135 lbs.: Jimmie Rivera vs. Marlon Vera

185 lbs.: Antonio Arroyo vs. Trevin Giles

170 lbs.: Dhiego Lima vs. Alex Morono

125 lbs.: Andrea Lee vs. Lauren Murphy

135 lbs.: Mario Bautista vs. Miles Johns

135 lbs.: Journey Newson vs. Domingo Pilarte

135 lbs.: Andre Ewell vs. Jonathan Martinez

Linker
25. travanj 2024 08:49