UFC

UFC otkazao priredbu u Kazahstanu

Petr Yan
 Instagram
Slijedom trenutnih događanja u svijetu, UFC je otkazao Fight Night koji se 13. lipnja trebao održati u glavnom gradu Kazahstana, Nur Sultanu.

UFC-ov debi u jednoj od površinom najvećih država na svijetu morat će malo pričekati. Naime, promocija je otkazala priredbu planiranu za 13. lipnja te su najavili kako će Kazahstan posjetiti jednom drugom priliku, vjerojatno kasnije ove godine.

Automatski se time otkazuje vrlo zanimljiva borba koja je taj program trebala predvoditi, između bantamaša Petra Yana i Marlona Moraesa. No, kako su obojica izuzetno željni borbe, očekuje se da bi mogli ponovno biti upareni čim okolnosti to dozvole.

Jedan od boraca koji su trebali nastupiti već je dobio novi termin svoje iduće borbe. To je Klidson Abreu, koji se trebao boriti protiv Gadzimurada Antigulova. Umjesto toga, on će nastupiti 23. svibnja u Jacksonvilleu, gdje ga čeka borba protiv Jamahala Hilla.

Od ostatka boraca s programa, nitko za sada nije uspio dobiti novi datum, no kako se radi većinom o borcima iz Rusije ili Kazahstana, za očekivati je kako će oni čekati normalizaciju uvjeta. U Kazahstanu je do sada zabilježeno 4000 slučajeva COVID-19 zaraze, od čega je 2900 još uvijek aktivno.

Linker
20. travanj 2024 09:32