UFC

UFC-ov velteraš otkazao nastup uz šokantnu ispovijest: 'Umjesto u borbi, završio sam na dijalizi'

Geoff Neal
 screenshot/YouTube
Geoff Neal uistinu nema sreće! Nakon što je borbu napokon dogovorio, istu mora otkazati zbog bolesti

29-godišnji Geoff Neal jedan je od trenutno najuzbudljivijih boraca u UFC-u. Ovaj velteraš slavio je u svih pet dosadašnjih borbi u Octagonu, uz tri sjajna nokauta. No, onda je upao u probleme da nije mogao dobiti novu borbu pa se čak vratio radu u restoranu. Kad je borbu napokon ugovorio i krenuo naporno trenirati za nju, dogodili su mu se teški zdravstveni problemi.

Neal se trebao 29. kolovoza boriti protiv Neila Magnyja, no borbu je otkazao nakon što je završio tjedan dana u bolnici. Nije točno specificirao o čemu je riječ, no njegova objava na Instagramu otkriva kako je u pitanju itekako ozbiljno stanje.

"Ovih posljednjih par tjedana bilo je ludo i kad to kažem zapravo ublažavam situaciju. Teško je pronaći elokventan način za reći da sam skoro umoro. Tako da... Umalo sam umro... Nikad nisam mogao ni pomisliti da ću završiti na dijalizi prije mojih tridesetih. A sve je tako dobro izgledalo. Svaki dan sam trenirao, na poslu sam zarađivao novac, potpisao sam ugovor za veliku borbu i samo BOOM, život me pogodio krošeom u obraz. Sretan sam što sam napokon kod kuće, nakon tjedan dana na intenzivnoj njezi. Ljudi, slušajte svoje tijelo cijelo vrijeme", napisao je Neal.

Teško je zaključiti što se moglo dogoditi s Nealovim bubrezima ili krvlju, no najvažnije je da se što prije oporavi i vrati borbama. Od njega se u bližoj budućnosti jako puno očekuje.

Linker
19. travanj 2024 10:35