UFC

UFC-ov veteran optužen za posjedovanje dječje pornografije, suđenje čeka u pritvoru

Abel Trujillo (Instagram)
Bivši UFC-ov borac, Abel Trujillo, već se mjesec dana nalazi u zatvoru gdje čeka suđenje uz optužnicu za seksualnu eksploataciju maloljetnih osoba.

Do informacije je došao TSN koji otkriva kako bi Trujillovo suđenje trebalo početi u četvrtak. On se već mjesec dana nalazi u pritvoru, nakon što nije uplatio propisanu jamčevinu u iznosu od 10.000 dolara. Uhićen je 24. svibnja na Floridi, nakon što je potjernica raspisana u saveznoj državi Colorado.

Prema zakonu savezne države Colorado, seksualna eksploatacija podrazumijeva posjedovanje, emitiranje ili distribuciju seksualnih sadržaja koji prikazuju osobe starosti ispod 18 godina. U ovom slučaju je to dodatno definirano te je Trujillo predstavljen kao netko tko posjeduje ili kontrolira takav materijal, neovisno o njegovoj svrsi.

35-godišnjem borcu prijeti zatvorska kazna od 18 mjeseci do dvije godine te tisuću do sto tisuća dolara novčane kazne.

Trujillo je kao UFC borac nastupio 11 puta, upisavši šest pobjeda, četiri poraza i jednu poništenu borbu, a posljednje informacije otkrivale su kako više nije član rostera. Trebao se boriti u Macau na priredbi Battlefield fc 2, no prošlog je mjeseca uklonjen s programa. Sad je poznat i razlog tog poteza.

Linker
24. travanj 2024 08:48