UFC

UFC-ova prvakinja stala u obranu Jonesa: 'On je divna i plemenita osoba'

Jon Jones
 screenshot/Youtube
Nakon novog incidenta UFC-ovog prvaka Jona Jonesa, mnogi članovi UFC-a okrenuli su mu leđa, a neki borci krenuli su se neugodno šaliti na njegov račun. No, ima onih koji mu i dalje pružaju podršku, a jedna od tih je UFC-ova prvakinja muha kategorije, Valentina Shevchenko.

Jon Jones još jednom je nedoličnim ponašanjem razočarao svoje fanove, ali i kolege u UFC-u. No, ostalo je još ponešto onih koji su mu i u ovakvoj situaciji odlučili pružiti podršku. Jedna od njih je Valentina Shevchenko, koja je razočarana ponašanjem većine i koja je ovim putem stala na stranu UFC-ovog prvaka poluteške kategorije. Osim toga je, između redaka, kritizirala medija zbog preuveličavanja cijele situacije.

"Tužno je da se u modernom svijetu sve vrti oko hypea. Sad odjednom toliko puno ljudi počinje napadati i kritizirati Jonesa bez da znaju kakva je situacija bila zapravo. Borila sam se s njim na istoj priredbi i mogla sam uvidjeti kakva je on divna i plemenita osoba. I kroz ovo teško razdoblje, on će se vratiti jači nego prije", napisala je Shevchenko u svom statusu na Twitteru.

Valentina i Jon zajedno su se borili u veljači na UFC 247 priredbi. Jones je tamo sudačkom odlukom savladao Dominicka Reyesa, dok je Valentina nastavila svoju dominantnu vladavinu uvjerljivom pobjedom nad Katlyn Chookagian.

Jones je nakon jučerašnjeg uhićenja i obrade pušten kući, a uskoro bi se trebalo saznati kakvi će biti dodatni pravni postupci koji ga u budućnosti čekaju.

Linker
24. travanj 2024 21:14