UFC

UFC pronašao novog protivnika za kontroverznog Hardyja; 'Karate Hottie' ipak ne nastupa u kolovozu?

Greg Hardy i Yorgan De Castro
 Douglas P. DeFelice/Getty Images/AFP
U medije su procurili detalji koje vežemo uz dva zanimljiva dvoboja

Prema informacijama do kojih je došao MMA Junkie, UFC radi na organizaciji nove borbe Grega Hardyja (6-2-0-1 nc).

Ništa još nije službeno, no odvije li se sve prema planu, 'Prince of War' za sljedećeg bi suparnika trebao imati Mauricea Greenea (9-4). Kao datum rezerviran za ovaj teškaški susret spominje se 31. listopada, a lokacija još uvijek nije poznata.

Hardy je svoj posljednji meč imao u svibnju 2020. kada je na UFC-u 249 jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Yorgana De Castra. Neko se vrijeme kao njegovog potencijalnog suparnika spominjalo Khalila Rountreeja Jr-a, ali je u međuvremenu izgleda došlo do promjene.

I Green u ovaj meč ulazi nakon trijumfa. On je prije nešto manje od dva mjeseca upisao devetu pobjedu u profesionalnoj karijeri i to protiv veterana Giana Villantea.

Paralelno s pojavom informacija o ovom meču, pojavile su se i one vezane uz borbu Angele Hill i Michelle Waterson.

Ovaj susret još je ranije dogovoren i trebao se održati 22. kolovoza, ali navodno je kao novi datum određen 12. rujna kada će se održati UFC-ov event u Las Vegasu.

Za 'The Karate Hottie' ovo će biti prvi nastup nakon što je 9. svibnja tijesno izgubila od Carle Esparze. S druge strane, Hill se također vraća u kavez nakon jednog kontroverznog poraza. 'Overkill' je, podsjetimo, 16. svibnja podijeljenom sudačkom odlukom izgubila od bivše izazivačice Claudije Gadelhe.

Linker
20. travanj 2024 07:34