UFC

UFC se vraća kući: Priredba 23. svibnja ipak odlazi u Las Vegas!

Tyron Woodley i Gilbert Burns
 screenshot/YouTube
Poznato je zbog čega UFC nije službeno najavio datum 23. svibnja kao termin četvrte priredbe u Jacksonvilleu. Razlog je u tome što se tog datuma promocija namjerava vratiti u Las Vegas. Tako će ova priredba, koju će predvoditi borba Tyrona Woodleya i Gilberta Burnsa, svoje mjesto održavanja imati u gradu gdje se nalazi UFC-ova uprava, ali i njihov cijeli veliki kompleks.

23. svibnja UFC će održati svoju četvrtu priredbu unutar samo 14 dana razmaka. Očekivalo se kako bi ona trebala svoje mjesto naći u Jacksonvilleu, kao i preostale tri te su se kroz medije postavljala pitanja zašto ona od strane UFC-a još uvijek nije službeno najavljena. Sad smo dobili odgovor.

"Dok su svi ležali pokraj svojih bazena ili što su god drugo radili u karanteni, mi smo se kidali od posla. Svaki dan smo imali borbu da organiziramo prvu priredbu. I uspjeli smo u tome. Mislili smo sve napraviti i ranije, ali zamoljeni smo da se povučemo. Sad krećemo u subotu, srijedu pa opet subotu. I nešto što nisam još nikome rekao. 23. svibnja vraćamo se u Las Vegas", rekao je White u razgovoru za Sports Illustrated.

White nije naveo gdje bi se točno priredba trebala organizirati, no već ranije je rekao kako je njihov novi APEX centar opremljen za održavanje priredbi uz produkciju zavidne kvalitete te da su tamo osigurani svi uvjeti borcima i njihovoj pratnji. APEX sadrži nekoliko dvorana za trening, teretane, bazene, saune, hotelske sobe i veliki restoran te borci koji tamo budu smješteni doslovni neće morati napuštati objekt.

Savezna država Nevada još uvijek nije ukinula trenutne mjere koje bi UFC-u zabranile održavanje priredbe, no pretpostavlja se kako je White dogovorio sve što je potrebno, odnosno da inače bi izlazio u javnost s takvim informacijama.

Za 23. svibnja najavljena je i glavna borba. U njoj ćemo vidjeti veliki povratak Tyrona Woodleya koji je na kraju ipak prihvatio boriti se protiv Gilberta Burnsa, borca za kojeg je neko vrijeme ponavljao kako nije došao na nivo potreban za ugovoriti borbu protiv njega.

Linker
19. travanj 2024 00:02