UFC

UFC se vratio u Las Vegas, ali tvrdoglavi White borbe neće pratiti sa svoje uobičajene pozicije

Dana White
 Douglas P. DeFelice/Getty Images/AFP
Dana White s nestrpljenjem je čekao povratak u Las Vegas, ali na priredbi koja slijedi neće biti na svom uobičajenom mjestu uz kavez.

Ako ne dođe do nekakve promjene, predsjednik UFC-a priredbu koju će predvoditi Tyron Woodley i Gilbert Burns pratit će iz svog ureda u APEX kompleksu. Odluka je to koju je White donio jer odbija slijediti jedan dio protokola Komisije prema kojem svi borci, njihovi treneri, osoblje i ostali sudionici eventa moraju tijekom čitavog 'fight weeka' nositi zaštitne maske.

Dio je to mjera za borbu protiv koronavirusa koje je pred povratak UFC-a u Nevadu postrožila tamošnja Komisija (NSAC), a da se maska Whiteu 'ne sviđa' neki su primijetili i tijekom njegovog druženja s medijima na kojem se pojavio bez nje.

No, zato White nema nikakvih problema s nekim drugim obvezama pa tako, primjerice, svoje fanove redovito izvještava o svakom odrađenom testiranju na COVID-19.

U nastavku članka možete progledati kako je izgledao Whiteov test broj 5, ali i kako izgleda ured iz kojeg bi za nekoliko sati (noć sa subote na nedjelju) mogao pratiti UFC on ESPN 9 priredbu.

Linker
17. travanj 2024 00:50