UFC

UFC sprema novu borilačku poslasticu! Istoga dana nastupit će četiri najbolja borca lake kategorije?

Khabib Nurmagomedov
 Screenshot (YouTube, UFC)
Iako još ništa nije službeno, Dana White jednom je kratkom izjavom zagolicao maštu MMA fanova

Poznata je priča kako UFC već danima radi na organizaciji velikog okršaja u lakoj kategoriji, odnosno onog u kojem bismo gledali dva bivša privremena prvaka - Tonyja Fergusona i Dustina Poiriera. Tko zna, možda je ovaj dvoboj već i dogovoren, ali UFC još uvijek nema sve potrebne detalje da ga i službeno potvrdi...

A da se nešto veliko sprema, predsjednik UFC-a otkrio je nakon nove epizode 'Contender Seriesa'.

"Vjerojatno", glasio je kratki Whiteov odgovor na pitanje hoćemo li na bitku 'El Cucuyja' i 'The Diamonda' gledati na UFC-u 254.

Riječ je, podsjetimo, o priredbi koja se održava 24. listopada na još uvijek nepotvrđenoj lokaciji, ali i o borilačkom događaju koji predvodi borba Khabiba Nurmagomedova i Justina Gaethjea.

Američki mediji već su zaključili kako bi ovo bio pametan potez UFC-a. Naime, iako Dustin i Tony zaslužuju 'main event' poziciju i meč na pet rundi, s njihovim pojavljivanjem na UFC-u 254 promocija bi imala spremnu rezervnu opciju za moguće probleme u glavnoj borbi večeri.

Ostvare li se ovi planovi, za dva mjeseca bismo istoga dana, na istoj lokaciji, mogli u akciji gledati TOP 4 borca s UFC-ovog rankinga u lakoj kategoriji.

Linker
24. travanj 2024 10:26